keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kealla

Laivamatka Lavriosta kesti tunnin ja perillä oli jo pimeää, kun saavuimme. Jo bussimatka kentältä 2 eri bussilla kesti tunnin Lavrion rumaan satamaan, missä ei ollut mitään kioskia/kahvilaa tms. Laiva lähti 30 min. myöhässä klo 21.00. Paljon oli kreikkalaisia sekä täydessä bussissa (Markopoulo - Lavrio) että laivassa.
Suunnistimme hotelliamme kohti rantakadulla ihmisvilinässä rantakahviloiden ja tavernojen ohi.Hotelli oli helppo löytää rannalta. Ulkoa se oli ruma kuin mikä, mutta sisältä todella kaunis, siisti ja viihtyisä. Ihan vieressä oli iso supermarket, taksiasema ja bussipysäkki.
Heti aamulla aamiaisen jälkeen lähdimme Choraan , pääkylään bussilla. Helteessä en jaksanut kiivetä jotain patsasta katsomaan kuten reipas ystäväni. Hänkin piti kyllä kiipeämistä uuvuttavana. Seurasin kyläläisten elämää varjossa istuen odotellessani. Tätä kirjoitan vasta syyskuussa! Kävi niin, että meillä oli menoa ja meininkiä jatkuvasti reissun ajan niin, että blogille ei ollut aikaa. Ensimmäisen blogini tein kun reissasin yksin eikä ollut juttukaveria. Nyt ajattelin ainakin nämä Kean kuvat laittaa tähän vaikka niitä onkin tuolla facebookin ryhmän arkistossa kohdassa Kreikka-pienet ja erikoiset kohteet ennestään. Yriän laittaa myös kuvateksteihin jotain tietoja tai ajatuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti