keskiviikko 3. toukokuuta 2023

3.5. Paleochorassa palelemassa...

 Huomenta. Meri kuohuu tuossa parvekkeen  ikkunan takana. En nouse paksujen lämpimien peittojen alta, laitoin jo ilmastoinnin kautta lämmityksenkin päälle. Suihkuunkaan en tarkene nousta.

Liioittelua tietysti. Kuitenkaan ei koskaan ennen reissulle ole  osunut näin kylmät ilmat tai se, että olen ottanut liian ohuita vaatteita mukaan. Oma vika! Jatkossa kevyttoppatakki mukaan!

Puuhaa kyllä riittää oman ja muiden blogien kanssa. Kreikkaa voin opiskella huvikseni Duolingon kautta ja facebookissa on monta Kreikkaan liittyvää ryhmää, eli voisin viettää tässä pesässäni hyvin koko päivän. Se kai ei sentään ole reissun tarkoitus? Laskin nopeasti noita ryhmiä olevan yli 25 kpl. Kreeta-ryhmään en aio liittyä. Sen olemassaolosta olen tiennyt jo kauan ja ihmetellyt, miksi yhä vaan  Kreetan ystävät täyttävät jutuillaan suuren KREIKKA-ryhmän! Joo, joo, valitan! Mutta teen sen ihan aiheesta koska Kreikka ei ole synonyymi Kreetalle eikä päinvastoin!

Aamiaiselle lähdemme klo 9 ja tänään tämän hotellin baariin, kun eilen menimme vahingossa naapuriin. 

Hyvät aamiaiset saimme, iäkäs pariskunta palvelemassa. 

Nyt on lämpimämpi tuuli kuin eilen. En ajatellut uida meressä kuitenkaan.

Katsottavaa taas riitti ja otin kuvia:


Erilainen seinän väri taas.

Suomea kuulee täällä paljon. Ei turistiruuhkaa.
Kissoja näkee usein ja joitakin koiria myös.
Lämpömittari hajosi. Ei löytynyt uutta. Veden lämpötilaa seurataan. Milla pulahti mereen uimaan sillä hiekkarannalla, josta otin eilen kuvan.

Siistiä on täälläkin.

Aallot löivät tielle asti.
Kaikki ravintolat kiinni ennen klo 13 tuolla ja pizzeriaan menemme Suomessa, emme Kreikassa.
Moussakaa

Pieniä kaloja ja hortaa
Hyvää viiniä ja pannacottaa tms. jälkiruoaksi
Ovi tavernaan vasemmalla. Paikka avattiin klo 13. Sen nimi on PASIFAEI.

Taas rustiikkia ja ovi...

Varovasti nostin myös käteistä rahaa automaatilta, joka on pankin seinustalla. Kyllä se Samoksen Kokkarin katastrofi riitti! Siis koko kortti hävisi automaatin uumeniin!

Huomenna lähdemme vielä yhdeksi yöksi asumaan Hanian vanhaan kaupunkiin. Pakattavaa ei ole paljon koska en ole paljoa purkanutkaan. Hyvä!

Viimeinen iltamme täällä sujui huoneessa viinin merkeissä ja nauru raikui. Onneksi lähin taverna on ihan lähellä eli sieltä sitten " ihmisten ajoissa" iltapalan jälkeen yöpuulle.

Hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti