perjantai 31. toukokuuta 2024

31.5. perjantai lempirantaan Kosin Masticharille

Taas on kuvia väärässä kohdassa! Eli nämä 2 kuvaa Kosin kaupungista. Matkalla bussiasemalle jäin tähän pitagyroksen ja oluen nauttimaan. Oli hyvää ja halpaa.

 Taksi tuli klo 07  sovitusti. En kaikkea vanhemman herran kreikasta ymmärtänyt ja englanti auttoi. 

Rhodoksen tuttu kaupunki näytti nyt ihmeen siistiltä, hyvä. Laivalipun ostin kortilla laiturin kioskilta kun rahakääröni ja kolikkopurkki ovat jossain laukun syövereissä.



Istuin sisätiloissa laivalla. 50 minuutin ajon jälkeen pysähdyttiin Symillä. Otin pari kuvaa.


Kosin kaupungissa vältin kulkiessani vaatekauppakujat. Niitä näen myöhemmin.

Pysähdyin varjoisaan tuttuun gyrospaikkaan:



Oli hyvää aikaa kävellä bussiasemalle. Busseja lähti monta ja kuski hosui laukkuani nostaessaan ja rikkoi sen! Vetokahva lähti täysin irti ja jäi äijän käteen! Ei pyytänyt edes anteeksi! Olin kyllä vihainen! 
Perillä Masticharissa tiesin yöpaikan onneksi olevan lähellä päätepysäkkiä. Joku köysi olisi ollut nyt tarpeen tai esim.  vyö. Sidoin Finlaysonin nylonkassista vetokahvan ja lähdin raahaamaan laukkua perille. Hiki vaan virtasi.
Piti Matkalla kysyä neuvoa jotta löysin paikan Katerina & Efi apartments.
Ihana paikka! 

2 kommenttia:

  1. Kirjoitin väärin se lautta menikin Telendokselle suoraan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kuka lienetkin. Taas oli käynyt niin, että kommentit eivät näkyneet minulle. Tänään eijukka laittoi messengeriin viestiä ja tajusin tarkistaa, onko taas se vanha sama virhe. Kyllä oli! Ehkä nyt näkyvät kommentit. Jos ei, saa minulle viestiä laittaa myös muilla tavoin, esim. Gsm on +358408292532

      Poista