torstai 30. toukokuuta 2024

Torstai 30.5. Summer View hotel, Theologos, Rodos


 Nyt oli hiljaisempi yö. 

Aamupalalla tapasin suomalaisia. 

Sitten sain kotoa tiedon, että läheisen saattohoito päättyi juuri. Se oli hyvä ja helpottava tieto. Ehkä nyt jo haluan  nauttiakin tästä reissusta.

Huomenna lähden Kosin Mastichariin. Tilasin taksin ja se hakee minut klo 7. Hinta 36 €.

Laivamatka klo 8 - 10.20. Kosin kaupunkiin 39 €. Bussi lähtee klo 13 Mastichariin. Ehkä vähän katselen kauppoja kulkiessani.

Voi apua, mikä kokemus vihdoin oli ottaa käyttöön Lush-palashampoo! Vuosia on se ollut mukana ja nyt jätin  kotiin juuri ostamani kunnollisen shampoon. Virhe! Käytin sitä palaa ja tulos oli tahmea pehko! Ei ole edes kunnon saippuaa avuksi! Yhden pussukan uumenista löytyi vähän apua. Hyvä, että sain hiukset edes jotenkin puhtaiksi. Menin sitten aurinkoon altaalle n. tunniksi, mutta en edes kastautunut. 

Kuuntelin harmistuneena jotain älytöntä italialaista, espanjalaista ja amerikkalaista musiikkia, joka kuulemma tuli nauhalta. En yhtään tykännyt! Miksi ei ole kreikkalaista musiikkia tarjolla Kreikassa! Grr! Tai sitten voisi olla allasalue täysin ilman musiikkia! Lähdin pois sieltä! 

Kyllä koko tämä hotelli on ollut minulta joku ihme mielenhäiriö. Lentokonemelukin oli vielä myöhään yöllä kovaa. Suomalaisrouva sanoi käyttävänsä korvatulppia. No just joo! No, opinpa taas tästäkin jotain. Ihanaa päästä Lerokselle ja Lipsille!

Pian jo tulikin ilta ja pakkasin suurimman osan tavaroista. Laitoin herätyskellon vanhanaikaisesti soimaan klo 6:ksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti