keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Junailua tiedossa

Pelion train (googlasin) on paikka, josta näkyy se kapearaiteinen juna, josta Eija kertoi.Hotellin nuori isäntä kertoi junan ajavan viikonloppuisin ja hän neuvoo, miten siihen pääsen ja tilaa taksin sopivasti. Olisipa silloin selkeämpi sää kuin juuri nyt, kun on sumuinen aamu.
Isäntä kertoi myös, että bussilla pääsee 3,5 tunnissa Ateenaan!Voin siis unohtaa ajatuksen lentämisestä välin Skiathos - Ateena. Hyvä juttu, kun en oikein tykännyt Skiathoksesta.
Aamiainen täällä oli aivan ihana ja kotitekoinen. Makeasta en välitä, mutta oli esim. monenlaisia itse tehtyjä hilloja, pikkupizzoja ja juustoja. Kaikki oli laitettu kauniisti tarjolle. Huomenna otan valokuvan sieltä.
Muita asukkaita ei nyt ole ja viikonlopuksi tulee ateenalaisia. Olen 1. suomalainen. Kesällä käy saksalaisia, hollantilaisia, israelilaisia ja belgialaisia kertoi isäntä.
Kovien sateiden ja sesongin loppumisen takia uima-allas tyhjennetään ihan näinä päivinä. Vähän se harmittaa, mutta on kyllä ymmärrettävää.
Odottelen sään selkenemistä ja sitten lähden kulkemaan kylälle.

1 kommentti:

  1. Kalimera! Oli kivaa lukea seikkailuistasi kun palasin "omalta" Savon saaarelta illalla. Odottelen kovasti kuviasi tuolta pikkujunareissulta, sen verran huikeita kuvia olen nähnyt junan nettisivuilta. En muista kylän nimeä mutta jossain ennen Portariaa kuljin "kentaurien jalanjäljillä". Muistan vain upeat salaperäiset puut ja purot. Kyllä Pilionilla on paljon mielenkiintoista katsottavaa ja sullahan on kivasti aikaa! Hyvät jatkot!

    VastaaPoista