maanantai 28. syyskuuta 2015

Pieniä harmituksia...

Ilmeisesti kiintiöni on jo täynnä hyviä Kreikka-kokemuksia tältä vuodelta, kun taas takkuaa asiat tällä reissulla! Tarkoitukseni oli perusteellisesti suunnitella netin kautta seuraavia siirtymisiäni ja yöpaikkojani oikein ajan kanssa tänään heti aamusta.
Aamiainen oli oikein hyvä, huone mukava ja suihkukin ihan O.K. Sitten internet -yhteyttä ei ollut koko hotellissa moneen tuntiin! Kävin uimassa  hotellini viereisellä hiekkarannalla, joka ei kyllä ollut erityisen siisti. Kelpasi kyllä kastautumiseen.
Kävin tutkimassa ympäristöä ja kysyin laivaa Androkselle muuten vaan. Rannassa on niitä matkatoimistoja vierivieressä ja nolla asiakasta! Puhuin vähän kreikkaakin taas. 19 € maksaisi laivalippu ja haluaisin poiketa tutkimassa paikkaa, jossa kreikankursseja eräs firma järjestää. Tässä Batsin kylässä olen asustellut saarihyppelylläni ja oli kivaa, kun bussilla näki saarta.
Autoilu yksinään on todella tylsää. Onko tämä  auton malli muuten vanha ? Aikeissa olen Voloksella vuokrata auton ja Nissan Micra olisi yksi vaihtoehto.
Niin, joo, kunhan nyt ensin sinne Voloksellekin pääsisin! Oli muuten todella tympeää palvelua lentokentän turisti-infon pojalla! Kysyin, mistä netistä näen junien aikatauluja . Käski katsoa netistä, kun siinä lähellä oli ilmainen hipaisuvehkeitä tarjoava koppi. En osaa hipaista! En siis osannut muuta kuin juuri ja juuri saada sille näytölle näppäimistön, kuulkaa!  Ehkä minun olisi parasta vain pysyä kotona Turussa ja vetää verhotkin kiinni! Ja Pahus, kysyin  siltä pojalta taas: "Onko pakko Rafinasta ajaa tänne lentokentälle  asti ja täältä  bussilla tai metrolla Syntagmalle ja punaisella metrolla Larissin juna-asemalle jotta pääsen siihen Thessalonikin junaan, joka pysähtyy Larissassa , josta vaihdan toiseen junaan päästäkseni Volokseen? Niin ja milloin on junanvaihto siellä toisella Larissa-asemalla , kun haluan päästä Volokseen ja mistä siellä lähtevät bussit, kun olen menossa  Pilionin niemimaalle, esim. Portarian tai Makrinitsan kylään? Arvatkaa hei, sainko selkeän vastauksen?! Ei haittaa, seikkailu Kreikassa on kivaa kuitenkin eikä eläkeläisellä ole kiire mihinkään...

1 kommentti:

  1. Nyt 23.3.2019 etsin esimerkkiä junamatkasta Kreikassa, kun joku kreikkanetissä kysyi. Huomaan, että vuosikaudet olen Ateenan juna-asemasta käyttänyt väärää nimeä. Se on Larissi. Junalla ei ole yhtä miellyttävää kulkea esim. väliä Ateena-Larissa kuin bussilla, huomasin. Vain muutama hurja vuoristorata jää näkemättä jos valitsee bussin.

    VastaaPoista