lauantai 26. syyskuuta 2015

Rafinaan

Päätin mennä 2 yöksi Rafinaan, Avra-hotelliin. Haluan jo ihmisvilinää ympärilleni ja kunnolla toimivan netin omaan huoneeseeni, kun on niin paljon aikatauluja ja karttoja ja huonevarauksia katsottavana netistä.

Ateenassa olen huomenna klo 16.20 ja on sunnuntai, joten voi tulla kiire ehtiä esim. Makrinitsaan tai johonkin toiseen pikkukylään siellä jossain Voloksen lähellä.
Bussireitin Rafinasta kentälle näin kerran palatessani saarihyppelyltä ja se oli ihan mukava reitti. Kirjani mukaan matkaa on 27 km.
Nyt jo kyllästyttää tämä Molos-kylä Skyroksella. Tänään on pilvinen päivä. Onneksi oli sentään 2 aurinkoistakin päivää täällä. Helteisellä säällä tämä hotelli olisi kyllä huippukiva rantoineen ja altaineen. En usko tällä rannalla edes liikkuvan mitään kaupustelijoita, mikä on hyvä juttu.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Rafinassa on muuten Lidl siinä aika lähellä satamaa. Myös sinne kirkolle myös oli kiva kiivetä! Mutta on kahdessa päivässä sulle vähän olemista, mutta ehkä löydät sieltä kaikenlaista kiinnostavaa, mikä ei ole tullut ohikulkijalle vastaan.

    Minä menin aikoinani bussilla Pilionille ja hyppäsin yksinkertaisesti Portarian kohdalla bussista. Siinä oli silloinn tien vieressä pieni majapaikka ja sieltä huoneen nappasin yhdeksi yöksi. Kävelin sinne kylään ylös, melkoiset näköalat. Pilionilla menee kai vieläkin joku erikoinen kapearaiteinen juna, mutta sitä en onnistunut tavoittamaan. Mainiot jatkot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 yötä siksi, kun on niin paljon suunnittelua tuonne Pilionille lähtiessäni. Nyt mietin vuokrata auton esim. 3 päiväksi alle 90 €, joko Fiat Panda tai Nissan Micra. Thassoksella kauan sitten poikani kanssa ajelin monet vyuoristokylät kurkkimassa. Ei kai tuo sitä hurjempaa vuoristoa ole? Autovuokraamo olisi Voloksen satamassa. Entä, mistä busseja lähtee esim. Portariaan tai Makrinitsaan? Juna-asema ja satama ovat tuttuja minulle. Tarkoitan , jos tuo autoidea on ihan hengenvaarallinen juttu. Kotona ajelen Turussa Kia Ceratolla.

      Poista