sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tyhjät kujat ennen kuin Ylösnousemusjuhla alkaa...

En millään jaksanut valvoa eivätkä paukuttelut ja kynttilät kiinnostaneet joten vetäydyin jo klo 23 omiin oloihini. En löytänyt Juudaksen polttamista enkä kuullut mitään pauketta yöllä kuitenkaan. Yksin on kyllä tylsää , kun takana on 2 hauskaa viikkoa ystävän seurassa täällä Peloponnesoksella.
Tämä on ehkä Annelin suosittelema perheravintola

Suutari

Laadukasta työtä

Kivat kuvat jalkakäytävällä suutarin edessä
 Tyhjää on kirkossa...

Kirkon portailta

Missä ihmiset kun klo on 22.30?

3 kommenttia:

  1. Piti korjata kirjoitusvirhe ;-)! Ihmeellistä siis, että kirkko oli tyhjä. Kyllän siihen aikaan jo pitäisi olla palvelus menossa kun keskiyöllä sitten kirkko pimenee ja papa sytyttää tuohuksen, josta sitten valo leviää muiden tuohuksiin ja kirkosta kirkkoon vaelletaan valon kanssa. Olisitkohan ollut väärässä kirkossa, vaikka kyllähän se kylän keskellä oleva kirkko on pääkirkko, joten ??

    VastaaPoista
  2. En tiedä. Ulkopuolinen kuitenkin olisin ollut. Rhodoksella kerran katsoin koko palveluksen ymmärtämättä montaakaan sanaa muinaiskreikasta vai mitä kieltä se oli. Kynttilääni sain tulen ja ulkona kuljettiin jonossa jonkin matkaa ja pian huomasin, että jono harvenee ja hajoaa eri puolille eikä minulla ole tietoa, mihin mennä.En enää halunnut moista kokea. Ystävän kanssa olisikin ollut eri juttu. Olisin ehkä laulanut virret 105 ja 104 parvekkeellame tai jossain joko yksin tai hänen kanssaan.

    VastaaPoista
  3. Ihmiset vievät käsittääkseni elävän tulen kotiinsa, mulla taisi sammua ennen kuin selvisin hotellille! En minäkään enää vuosiin ole ollut pääsiäisenä Kreikassa, vaikka kyllähän ortodoksit osaavat tätä kristikunnan suurinta juhlaa viettää!

    VastaaPoista