tiistai 3. toukokuuta 2016

Eteenpäin ja takaisin Kalamataan...

En
halunnut lähteä klo 8: n bussille koska sitten olisin ollut turhan aikaisin Kalamatan hotellini ovella. Valitsin seuraavan bussin, jonka piti lähteä klo 13.50. Etukäteen jo katsoin parhaimmat asfaltit tms. joita kautta aioin mennä bussille painavine matkalaukkuineni. Olin sitten oikein hyvissä ajoin paikalla olevan bussin kyljessä. Rupesin vähän brunssille siinä, kun aikaa piti olla ainakin 40 min laskujeni mukaan. Mitä vielä, pian jo hörähti bussi käyntiin...Apua.
No pääsin matkaan ja pian alkoi vesisade.

Appelsiineja muistaakseni Pyloksen tienhaaran jälkeen myytiin tällaisissa kojuissa tien vieressä . Matkalla näkyi lentokentän lisäksi pari isompaa paikkaa, Petalidhi ja Messini.


Sade ei kestänyt pitkään, mutta epävakaista oli. Otin taksin hotellille ja samaan kyytiin tuli toinenkin nainen, joka kysyi avonaista kauppaa oman hotellinsa lähistöltä. Ei ollut. 
Alkuillasta kävelin gyros pitalle ja oli kylmä vähissä vaatteissa ja minä kun en ikinä palele! Illalla  huomasin kurkkukivun yltyvän ja olo oli kuin kuumeessa.Apteekit ja kaupatkin taas pyhän takia kiinni, mutta minimarketista sain 500 mg: n paracetamoleja (20 tbl Dupon. Hinta 1 €) Täällä rannassa oli sittenkin 2 minimarketia auki. 

Lippu on oltava...
 Tämä Ostria-hotelli on rannassa ihan Flisvoksen lähellä. Huone on hiljaisempi tai sitten korvani ovat menossa tukkoon flunssan takia. Tunnelma täällä on hyvä.
 Aamiainen on monipuolinen ja tomaattiakin tarjolla.
 Ei huvita lähteä kävelemään sään vuoksi ja kaupatkin ovat kiinni. Mukavaa, kun Tv-kanavat ovat kohdillaan jos haluaa tv:tä katsoa.Minä en kyllä katsonut vaan tutkin seuraavan reissun hotelleja tabletillani. Kealta jo varasinkin "kodin" ja hankin myös edestakaiset lentoliput 17.6 -11.7. Ystäväni on niin kerkeeväinen, että on jo kauan sitten omansa varannut, nyt vaan houkutteli minut mukaan. Ei tarvinnut kauaa miettiä...Olisihan mökkijuhannus kiva, mutta kun ei ole mökkiä.

Aamulla oli jo kuumeinen olo. Mietin jo, pitääkö lääkäriin lähteä kuten Skopeloksella. Siellä yskänlääkettä ei apteekkari myynyt eikä edes kurkkupastilleja minulle vaan käski mennä lääkäriin. Se tapahtui niin, että marssin sairaalaan. Mutta nyt kyllä  ensin halusin kuumeen mitata. On minulla verenpainemittari, jonka "tuliaiseksi"itselleni  Viking Gracelta maaliskuussa 2015 infarktini jälkeen ostin, kun toiset ostivat tuliaisviinoja ja kalliita hajuvesiä, mutta ei se nyt tähän auta. Ei ollut respassakaan kuumemittaria. Kertoivat kuitenkin kauppojen ja siis myös apteekkien aukeavan klo 9.00. Hyvä.
Lähdin bussiaseman kautta kaupungille. Ostin valmiiksi lipun Ateenan matkaani varten.Kuumemittarin ostin ja heti sitä käytin vaikka olin kyllä paracetamolia syönyt viimeksi juuri aamulla. Ei kuumetta. Vähän kyllä jäi pelottamaan, että lennolla on ongelmia korvasäryn muodossa...

3 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia! Tuo "venetaulukin" on täyttä impressionismia :D, tykkään!!
    Leppoisaa loppulomaa ja kivoja Kalamatan päiviä!
    t. Eija

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekin ihmettelen tuota tärähtänyttä venekuvaa ja pidän siitä.Vähän jo osaan blogia laittaa, mutta kyllä on kurjaa olla tyhmä joka kerta ja huomata, miten kankeaa tämä nykytekniikka on minulle. Vielä aion yrittää...Jokaista kuvaa en tänne edes yritä liittää kun en kerran osaa hyvin. Me kreikkahullut kyllä löydämme kuvat albumeistaan pienten ja erikoisten kohteiden Kreikka-sivustolta.

    VastaaPoista
  3. En vieläkään luovuta vaan nyt vasta10.5. Turussa voin sanoa, että blogia tein. Oli se kyllä vaikeaa.

    VastaaPoista