torstai 26. syyskuuta 2024

Artemidassa 26.9.

 Hyvin nukuin, kun tienoo hiljeni keskiyöllä.

Täällä on kyllä hyvin neuvottu asiakkaalle kaikki tarvittava tieto ja korjauksia saa ehdottaa. Niitä keksin jo 3 kpl. Mitäs pyytävät!? Hih! 

Jatkojohto tai toinen pistorasia sängyn viereen koska se ainoa on lukulampulle. (Ei ole kivaa kulkea pimeässä, kun kattovalo pitää nousta sammuttamaan puhelimen ollessa kiinni siinä ainoassa. )

Muovimuki hammasmukiksi (jotta en riko astioita.

Astiakaappi on liian korkealla. (En helpolla ylettynyt lautasta tai kuppia ottamaan sieltä.)

Taidan olla samanlainen pilkun viila
aja kuin tämä isäntä (tai vain perusteellinen, joskus).

Näin hyvin täällä neuvotaan asiakasta:


Suihkun veden lämmitys 10 minuuttia.  Leroksella eivät kertoneet ja käytin kylmää vettä. Toki olisin voinut kokeilla tai kysyä.

Koukkuja tarvitaan aina! Ja vaatehenkareita. Toin 6 kpl ja jätän ne kaappiin, kun oli vain 3 kpl.Parakalo vaan!
Tämän ohjeen mukaanlähdin kävelemään helteeseen.


Järjestin kunnolla laukun ja kaapit täällä. Kävin suihkussa käyttäen kuumaakin vettä.  Nyt kaikki O.K. kahvi mustana. 

Pian kulkemaan. Ehkä löydän bussinkin!

No, portin lukkoa avatessani tuli itse Nina- emäntä juttelemaan ja juttua riitti kauan! Oli kielivaikeuksia kummallakin!

Kun pääsin päätielle, oli matka helteessä toivottoman pitkä minulle. Busseja oli jo 3 kpl mennyt ohi eikä vapaita takseja ollut. Muistan kyllä, että bussilippu pitää olla esim. supermarketista valmiiksi ostettuna, mutta nyt kokeilin onneani ja hyppäsin 5 € seteli kädessäni seuraavaan bussiin ja sanoin meneväni uimarannalle. Ei se kuski hintaa ottanut ja pääsin Archonticon kohdalle. Heikko olo oli!

Taksiaseman kioskilta ostin patongin ja juoman. 
Menin leikkipuiston varjoisalle penkille.




Tämän aterian jälkeen pulahdin veteen. Ranta oli helppokulkuinen ja vesi ihan O.K.




Olin sitten auringossa kuivattelemassa uimapukua ennen kuin lähdin eteenpäin. Ehkä jo tulee siesta ja kaupat sulkevat mutta ei se minua haittaa, kun en tarvitse nyt mitään, ehkä.




Jos olisi nyt mukana se eläkeläislippu, jonka Ateenassa ostin ja jota en ole käyttänyt kertaakaan, ajelisin varmaan busseilla nytkin ympäriinsä. 
No sitä ei ole eikä muutakaan lippua ja olo ei ole hyvä tässä kuumuudessa. En siis nyt ajele muuta kuin taksilla takaisin " kotiin" tämän päiväretkeni päätteeksi sitten joskus...

Apteekista taas Suomen hyttysten ja muiden aiheuttamiin allergisiin reaktioihin halvalla Zyrteciä ja Deponia eri kolotuksiin. 
Nyt olikin pääkatu ihmeen hiljainen. Ihan kivaa oli siitä kulkea. 
Joku vähän täysinäinen kauppa piti isoa alea. Shortsit 3 €,  ehkä oli onni, että olin liian lihava XL- kokoon.  Jotain kuitenkin halusin ja ostin kauniit nimettömät. 3 €. Lähdin kaupasta ulos ja ikkunasta katselin vielä joitakin kenkiä. Kun EN ole löytänyt, mitä olen etsinyt, päätin katsoa jotain muuta tilalle. Menin kauppaan takaisin ja ostin nämä 15 €:lla. Jos hajoavat heti tai muuta huonoa, se on sitten sen ajan murhe!



 


Etsin nyt myös taas turhaan kunnolla kuivattuja oliiveita, ehkä ryppyoliivi on oikea termi. En löytänyt. Kauppa ei ollut suuri, mutta en niitä viime kerralla täällä  suurimmastakaan Supermarketista löytänyt. On siis syytä Suomesta kysyä...
Huh. Nyt tämä päivä on tähän asti  koottuna. Olipa  sotkuista! 
Ehkä jatkan huoneessa vielä.

.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti