maanantai 23. syyskuuta 2024

Leros maanantai 23.9.

 Tänään haluaisin jollekin kivalle rannalle, joka olisi bussilla tavoitettavissa. Tavernakin olisi kiva. Ehkä Xirokambos? Tai klo 10.32 täältä Blefoutiin? Takaisin sieltä klo 13.30?

Pitää laittaa tähän kuva bussien aikataulusta, kun usein sitä tarvitsen. Ehkä joku muukin tarvitsee?

https://images.app.goo.gl/2TN8mtWKuYoZW8Vv6

No olipa taas vaikeaa kuvaa tähän liittää! Tiedot kuitenkin löytää kohdasta: ktel leros 

ktel leros-public-bus 

Bussi tuli 7 min etuajassa. Maksoi 2 €. Nyt olen täällä:



Blefouti on siis paikan nimi. Bussi ajoi vielä lentokentältäkin eteenpäin. Kiva ranta, mutta tänään vähän liian tuulinen. Siksi en käynyt meressä edes kastautumassa. Rantapetejä, niitä vanhanaikaisimman mallisia riitti hyvin kaikille. Piti vaan sijoittaa se tuulta vasten jotta ei ollut liian kylmä.


Rantapetejä oli tosiaan paljon eikä kukaan käynyt rahastamassa. Varjoja ei ollut eikä tarvittukaan, kun puiden varjot riittivät kaikille hyvin.







Päivän mittaan tuli paljon paikalle ihmisiä autovuokraamojen autoilla. Tilaa ja petejä riitti kaikille hyvin. Se on kyllä nykyään harvinaista Kreikassakin! Niin, ja vielä ilmaisia!



Rannalla on suuri taverna, esim. varmaan häihin sopisi kooltaan. Sieltä ei kuulunut mitään, esim. musiikkia ja ihmettelinkin, kun klo 13.30 aikoihin tulin sen eteen odottamaan paluubussia, että mistä se ihmismäärä sinne huomaamatta saapui. Moni pöytä oli täynnä ihmisiä. Tunnelma vaikutti ihmeen seesteiseltä. Hienoa!

Olemme kyllä tällä rannalla reissystäväni kanssa ennenkin olleet. Muistan,  miten silloin piti loppumatka rannalle kävellä.

Samaan bussiin, jonka piti lähteä klo 13.30 meitä tuli n. 15 henkeä. Alindaan jäi moni ja matkan varrellekin sekä Chrithonin kohdalle. Oli ihan kiva retki.

.No niin, taas hävisi pitkä tekstini, kun en ajoissa tallettanut!

Olen hoitanut taksin tilaamista Ateenan kentälle minua vastaan keskiviikkona. Seuraavasta majapaikasta tuli varoitus epärehellisistä taksikuskeista lentokentällä. Toki sen viestin aitouttakin jo epäilin!

Kissoille olen syöttänyt jääkaapista lihapitoisia jämiä. 

Suolakeksien kaveriksi tein munavoita ja otin talon tarjoamat esim. majoneesit käyttöön. 


Ja niinpä taas jo tulikin myöhä. Hyvää yötä!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti