maanantai 30. syyskuuta 2019

Maanantai, bussilla Serifoksen Choraan

Klo 10 bussilla (1,80 €)  ylös Choraan. Aamukahvin ja kinkkujuusto-toastin nautin siellä taksiaukiolla. Eipä ollut montaa kahvilaa, kauppaa tms. auki.
Fyysinen kuntoni loppui jo alkuunsa! En halunnut/ jaksanut Kastrolle/ linnoitukselle asti kiivetä kuten Milla. Harmitti kyllä!
Myös mukava kahvila ja hienot näkymät olisi löytynyt sieltä ylempää, mutta en kivunnut ylös. Täti, joka aamiaiseni kafenionissa tarjoili, sanoi sen kahvilan ja kaiken olevan jo kiinni.
 Aamiaiseni nätillä pöydällä

 Taksiaukio

Tuolla jossain ylhäällä olisi ollut se kahvila yms.  Tyydyin istumaan alempana varjossa kun oli niin kuuma hellepäiväkin!
Kuvia otin myös puhelimella, mutta sen akku  on nyt ihan tyhjä!  Taitaa olla jo liian romu.
Alas olimme päättäneetkin kävellä ja niin teimme. Kuuma oli ja hiki vain valui. Kyllä sekin voimille otti kun piti varoa portaissa ettei kaadu tms. Kävelyreitti oli merkitty hyvin. Tämä olikin 1. kerta ikinä kulkea sellaisella patikointipolulla Kreikassa.
Tällaisia näkymiä:


Sain Millalta kuvia myös sieltä korkealta linnoitukselta:




Heti alhaalla rantakadulla miltei ryntäsin 1. näkemääni baariin/kahvilaan kunnolliselle tuolille tuuliseen pöytään juomaan kylmän juoman! Achh...
Seuraavaksi uimarannalle. Vähän kuljimme harhaan ja päätimmekin mennä ensin klo 14 syömään ja vasta sitten ruokalevolle hiekkarannalle ja uimaan.
Taverna oli todella hyvä ja ruoka myös. Kissoja pyöri sielläkin pöytien alla. Vähän annoin niille gyroslihastani. Mustekalarengas ei kelvannut.

Ranta oli rauhallinen hiekkaranta.

Siellä päin Livadakiaa oli hienoja  majoituspaikkoja, liian hienoja minun makuuni kylläkin.
Illalla pyörimme kotimme läheisissä kaupoissa. Löysin laturin ja johdon joten toiveita on nyt saada vehkeet toimimaan! Kauniin jääkaappimagneetin ja kevyet sandaalit (34 €) ostin myös. Kenkä pöydällä kuvassa 1.10. 2019.
Ihastuin kauniiseen rantapaitaan ja sen ostoa vielä mietin. Koska kielikurssi on luulemaani kalliimpi, enää en voi entiseen tapaan ostella kaikkea.
Illalliseksi söimme erilaisia pikkuannoksia edulliseen hintaan rannan 3. tavernassa. Lihapullat olivat mauttomia, väärä valinta. Aion vielä napata kuvan sen paikan ruokalistasta jos saan.
En saanut ruokalistasta kuvaa koska paikka aukeaa vasta klo 18.00. Tältä se näyttää :
Pikkuannosten hinnat olivat 2-3,50 €. Ihan hyvä valinta pieneen nälkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti