keskiviikko 30. syyskuuta 2020

30.9. keskiviikko. Viimeinen päivä Paroksella

 Illalla lähdemme Amorgokselle. Huoneet olemme varanneet vielä koko päiväksi koska laiva lähtee vasta klo 22. Laivaliput jo illalla ostimme. Hinta 'a 19,50 €. Taas piti täyttää koronakaavake.

Tämän päivän aiomme viettää Parikiassa. Kaupungin uimaranta on ihan hyvä varsinkin hotelli Irenen ja Camping-alueen kohdalla ja siitä eteenpäin. 

Nukuin todella huonosti. Selvästi taas täysikuu tulossa! Kun lopulta nukahdin, heräsin vasta 7.30. painajaiseen, jossa myöhästyin koronatestistä, kun kaavakkeen täyttö oli niin vaikeaa, että testaajat jo lopettivat työpäivänsä minun vielä kaavaketta täyttäessäni. Eivät reagoineet huutoihini, että täällä olisi yksi vielä.

Sain viestin, että taaskaan kommentit tähän blogiini eivät onnistu. Löysin Eijan kommentin, mutta yrittäessäni siihen äsken vastata, sain koko blogini aikajärjestyksen sekaisin. Olkoon! En yritä nyt korjata sitä koska saan varmaan vain lisää sotkua aikaan yrittäessäni. 

Yritin myös rastittaa kohdan, jossa kommentit sallitaan, mutta en tiedä, osasinko. 

Aamiainen omalla terassilla ja sen jälkeen ostoksille. Löysin vilpoisemmat shortsit ja hintakin oli hyvä, 17,50 €. 

Kävimme lounaalla jo ennen uimista. Kylläpä kesti kauan ruoan saanti! En voi suositella paikkaa. Akrogiali on sen nimi. Tosin eipä se ollut hyviä pisteitä arvosteluissakaan kuulemma saanut. Broileri kuivaa, riisi myös. Lisukkeena vähän salaattia ja 2 siivua tomaattia. Millan tsatsiki ja horiatiki olivat parempia. Laskuun tuli myös lisähintaa kattauksesta tms. ja vesikin oli kallista. Oma vika, mutta tulipahan tehtyä. 

Uimaranta sen sijaan oli ihana. Sileää pehmeätä hiekkaa ja ranta sopivasti syvenevää. Vesi on muuten 24-asteista. Aurinko porotti ja ainakin niska paloi tänään. 

Tavarat on jo pakattu, uimavarusteet vielä kuivumassa tosin. 

On jo kivaa lähteä muille saarille. Vähän pitää kyllä miettiä, miten liikumme kylästä toiseen kun bussit eivät hyvin enää näin syksyllä kulje. 


Aurinko laskee pian.


Heippa Stella.

Laivaa odotellessa kävimme gyroksella Hellas-tavernassa. 

Laiva tuli myöhässä. Olipa hyvä, että otin kevyttoppatakin mukaan sillä grilliravintolan sohvalla makoillessa oli melko kylmä. Ulkokannella varmasti olisi ollut lämpimämpää.

Aegialiin tulimme vasta klo 02 aikoihin. Hotellin bussi ja nuori nainen  olivat vastassa ja matka ihan lyhyt. 

Hienoa on huoneessa:




Kuvasin aamulla, tuolla palaa Millan ulkovalo. Olipa vaikeaa nukahtaa!

1 kommentti:

  1. Nauttikaa elosta Amorgoksella! Minulla ihanat ja hurjat hiljaisen viikon muistot erään pääsiäisen aikaan sieltä. Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista