perjantai 13. lokakuuta 2017

Voi, miten nautin!




Lähdin metrolla aamiaisen jälkeen kirjakauppaan Akatemian lähelle. Tällä kerralla oli vuorostaan läkähdyttävän kuumaa! Kävin 2 eri kirjakaupassa ja ostin 2 kirjaa, ne maksoivat 14 ja 30 € .
 Enemmänkin olisi ollut hyviä ostettavia, mutta maltoin mieleni tällä kertaa. Mustissa farkuissa oli kaupungilla aivan liian tukalaa liikkua ,joten päätin tuoda ostokseni huoneeseen ja nauttia uima-altaasta kun sellainen kerran käytettävissä nyt  on. Nyt olen hotellin katolla uima-altaalla eikä täällä ole muita. Tässä on syyni maksaa 2 yöstä 100 €.

Piti mennä myös Syntagman kirjakauppaan, josta löysin tuon suuremman kirjan (30 €). Syntagmalla oli myös musiikkia, tässä tuttu Yiannis Kotsiran laulu. Toivottavasti videoni näkyy ja kuuluu tässä. Kuvasin vähän ihmisiäkin aukiolla.
Syntagman metroaseman sisähallissa oli taas paljon elintarvikkeita myynnissä kauppahallin tyyliin. Oli myös jotain kreetalaista musisointia, jota filmattiin. Siitä en ole oppinut pitämään, on vingutusta mielestäni  ja tanssien askelet liian nopeita. Siis, ei kiitos!
Iltapäivällä nautin uima-altaalla ja lähdin taas liikkeele Monastirakille metrolla. Oli vielä liian aikaista syömiseen. Löysin kehutun tavernan Kotili , jossa on luvassa elävää musiikkia, mutta se oli vielä ihan hiljainen.
Kuljin ostoskatuja etsien uutta karttapaitaa, siis sellaista valko
ista, jossa on Kreikan kartta. Näytin eri kaupoissa tabletiltani kuvasta, mitä tarkoitin. Kävin monissa putiikeissa ja olin varuillani ettei kukaan pääse reppuani tällä kertaa penkomaan kuten kerran kauan sitten siellä kävi Oli edelleen lämmintä ja tästä läheltä löytyi kiva, puistomainen  taverna, jossa happy hour draft beer 3 € ja ilmainen wi fi.

Kylläpä chipsit ja kylmä olut maistuivatkin hyvin! Jäin siihen pitkäksi aikaa ja ohikulkijoita oli kiva seurata ja kijoitella fb-ystävien kanssa. Hups vaan, eikä ollutkaan yhtään enää nälkä. 
Unohdin koko Kotilim ja myös sen, että minun piti 1. kertaa nähdä Psirrin kuja, jonka taivas on täynnä erilaisia lamppuja. Sekin jäi.
Adrianou-katu kiinnosti enemmän ja toivoin näkeväni myös vilauksen portaikkokadusta, joka johtaa Anafiotikaan. Taisin kulkea jotenkin ohi, kun en sitä nyt nähnytkään. 
Turistikauppoja jatkui yhä vaan ja lopulta löysinkin etsimäni paidan. Niitä oli jopa 2 eri kaupassa. 
Näille seuduillle tulen 1 yöksi hotelliin nimeltä Adam's, kun lennämme Naxokselta Ateenaan 19 €:lla kotimatkalla sitten joskus monen seikkailun jälkeen. Luulen, että liikenteen melu ei häiritse täällä niin, että korvatulppia tarvitsisi.
Kuljin ihan Plakan alueen loppuun ja lähdin isompia katuja pitkin Syntagman suuntaan. Oli jo pimeää ja halusinkin lähteä jo hotelliin. Ehkä ottaisin gyroksen tms. hotellini lähistön paikoista jossain?
Raitiovaunulla ajelin hotelliin päin. Poikkesin kiinalaiskauppaan, kun esillä oli taskullisia salihousuja 5 €:lla. Ne ovat käteviä esim. luostarikäynneillä, jos on shortseissa liikkeellä. Eihän tuohon hintaan saa edes kangasta ja taskujen ompelukin on työlästä mielestäni! Valitsin myös sukulaisnaisillineni vakiotuliaisia, kauniita nimettömiä a' 1 €. Tiedän tekeväni väärin käyttäessäni näitä kiinalaiskauppoja joidenkin mielestä, mutta käytän silti!
Poikkesin vielä yömyssyoluet hakemassa kioskilta. Aioin ne parvekkeella nauttia kirjoitellessani, mutta parvekkeella ei ollutkaan mitään kalusteita. Huone sai sitten kelvata kirjoittelepaikakseni.
Nukkumaan meni jo aikaisin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti