keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Viimeinen ilta Hydralla


Millan grillattu kalamari

Favaa (keltaherne) ja taas minulle kesäkurpitsapyörykät ( κολοκυθοκεφτέδες)
Pakkaaminen tehty, nyt ei huolta.
Netti sen sijaan tekee kiusaa koko ajan! Pitkän vääntämisen jälkeen sain lennolle lähtöselvityksen tehtyä. Nyt oli minulle ehdotettu 30 F-paikkaa, joka on ikkunapaikka ihan viimeisellä penkkirivillä. Olisipa kätevää, jos koneeseen noustaisiin myös takaovesta.
Satamassa oli rauhallinen iltatunnelma ja kauniit värit auringon laskiessa.
Saimme sohvallemme uuden kissakaverin ja hän piti niskahieronnasta. Haisteli myös vaivihkaa meille oluttuoppien viereen tuotuja pikkusuolaisia, lähinnä kai metvursti kiinnosti. Emme uskaltaneet sille sitä edes salaa tarjota. Eikö  metvursti ole liian suolaista kissalle?
Kissat täällä ovat terveen ja hoidetun näköisiä. Monet ihanan pörröistä rotua. Kuka lienee esi-isä, joku angora? Puistikoissa ja kujilla näkyy kissojen ruokintabaareja. On vesikuppi ja  ruokakuppi vierekkäin ja siinä jotain papanoita. Myös "kotimme" ulko-oven vieressä on sellainen. Monilla kissoilla on panta kaulassa. Yhtään sairasta mirriä emme ole nähneet täällä. Hyvä!
Koska se Piilotettu Satama oli niin kiva, menimme sinne taas. Kuvia yllä annoksistamme. Nyt se taverna tuli ihan täyteen asiakkaista, ruotsia ja kreikkaa kuului ympäriltä.
Herätyksen laitoin puhelimeen klo 06: ksi, mutta nukkumaan oli vaikeea näin ennen lähestyvää paluumatkaa taas vaikea rauhoittua.  Pää täyttyy ajatuksista tässä kohtaa joka kerta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti