torstai 1. lokakuuta 2015

Aamiaisella 1.10.





Aurinkoisia päiviä luvattu viikonlopuksi. Isäntä selvittää , miten retkeni pikkujunalla esim. lauantaina  järjestyy Milies-kylään asti. Tsagaradan alue on melko kaukana vielä sieltä, joten se taitaa jäädä näkemättä minulta vaikka sitäkin keskustelupalstalla kehuttiin.
Oli mukavaa aamiaisella  jutella reissuista ja näyttää Miloksen huhtikuisia valokuvia hänelle.
Hän tulosti myös bussiaikataulun minulle ja kertoi, millaista Voloksen kaupungissa on. Aion mennä sinne bussilla tänään. Pienemmät kaupat ovat kylläkin kiinni klo 14 - 17.
Täällä ylhäällä Portariassa on nyt pilvistä, mutta Voloksessa ei niin kuulemma ole. Taidan siis olla miltei taivaassa...
En tuosta aamiaisesta jaksanut syödä kuin osan. Isäntä paketoi 2 croissanttia mukaani ja minä nappasin pari kakkupalaakin servettiin. Alakerran käytävällä on jääkaappi, johon ne laitoin .
Huoneessani on takka ja ulko-ovella viiniköynnös kattona.
Täällä ei kukko kilju klo 04 kuten Skyroksella. Huomenna tulee uusia asukkaita joten isännällä on tuskin enää aikaa  hassuja seikkailujani kuunnella. Erityisen hauskaa hänestä kuulemma on ihastumiseni bensa-asemaan! Siitä on herjoja riittänyt...Ihan tulee Tuntemattoman kohta "rätei ja lumpui" mieleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti