maanantai 5. lokakuuta 2015

Afissos, rantakylä

Muutin kotia aurinkoisempaan rantakylään. Hei hei Portaria ja leipomo, jonka edessä viimeisessä kuvassa kapsäkkini odottavat.
Tuo punainen auto on pysäköitynä suojatielle ja tätä näkyy reissuilla paljon.Volos ei ole erityisen kaunis kaupunki.
Bussit eivät ole mitään romuja täällä. Linja-autoasemalla 26 astetta lämmintä.

2 kommenttia:

  1. Bussin hinta on sama välille Makrinitsa-Portaria kuin kaupunkiinkin! Hassua.Kaupungissa täälläkin siis parkkeerataan suojatielle, kuten kuvasta näkyy. Bussit eivät ole mitenkään romuja. Vanha täti vaati minun istuintani etupenkissä ja suutuin todella! Avasin erityisen HITAASTI turvavyöni ja keräsin kassini ja reppuni ja poistuin taaemmas. Sitten päätin pitää puoleni ja lähdin reppuineni ja kasseineni istumaan sen ämmän viereen! Olin nimenomaan kuskilta kysynyt lupaa istua edessä katselemassa! Matka kesti 50 minuuttia rantakylääni.

    VastaaPoista
  2. Rumasti sanottu "ämmä", mutta oli myös tädin käytös rumaa, kun toisella puolen käytävää oli toinen vanhempi kreikkalaistäti ilman mitään kasseja tai pusseja tms. Todella, minä ITSE olen paheksunut paljonkin ateenalaisten huonoa käytöstä julkisissa kulkuvälineissä ja varsinkin trolleissa ja busseissa , joissa olen huvikseni ja varsinkin huhtikuisina sadepäivinä ajellut halvalla sight seeingillä. Nuoret miehet eivät anna paikkaansa varsinkaan vaikka millainen vanhus sitä tarvitsisi. Nuoret naiset osaavat tapoja ja se on hyvä! Kerran jo etsin adjektiiveja näistä epäkohteliaista jätkistä ja kirjoitin ihan muistiin sanat AJENIS, DISARESTOS, PISMATARIS.Vielä en ole sanaista arkkuani kuitenkaan avannut. Ehkä olisi hyvä tarkistaa myös nuo löytämäni sanat opettajaltani Kirsiltä!

    VastaaPoista