sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Aurinkoinen sunnuntai 4.10.2015

Aamiainen oli taas elämys! Isäntä itse valmisti nämäkin. Häneltä saan neuvoja joka asiaan, jota keksin kysyä. Nyt esim. tiedän, että ne eilen ostamani makkarat pitää paistaa oliiviöljyssä pannulla. Huomenna saan keittiön seuraavassa majapaikassani, Irenessä. Hän arveli myös, että papukeittoa en välttämättä tänään Makrinitsasta löydä. Omenaviljelmät sijaitsevat niemen toisella puolella Zaxorassa. Sunnuntaiset kirkonmenot ovat ohi klo 9.30.

 Ulko-oveni kukkien keskellä.
 Vielä ei ole kesä ohi , kun ruusukin on vasta nupussaan, vai?

 Hotellin käytävää ja somistusta. Tuo vaahtosammutin vähän häiritsee silmää. Kaikkialla hotelleissa eivät säilyisi tällaiset koristeet paikoillaan...
Menivät nyt kuvat vähän epäjärjestykseen.

3 kommenttia:

  1. Onpa sulla romanttisen näköinen "koti", ihanat ruusut.
    Kommentoin jotain tuohon edelliseen viestiisikin. Eikös mun kommentit ainakin tule näkyviin, muista en tiedä!
    Jos kissoja näkyy, anna nyt vähän niille herkkuja tänä Eläinten Päivänä :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä koko ajan ovat sinun kommenttisi tulleet perille ja se on ollutkin mukavaa.
      Vihdoin sain sitä papusoppaa Makrinitsassa tänään.Kyllä turkulainen hernekeitto on parempaa! Hyvä oli tutustua kyllä .
      Kävelin sinne ja maantie oli kyllä pelottava paikoitellen ilman kaiteita ja autot ajoivat ihan vierestä kovaa vauhtia. Takaisin tulin bussilla jonkun mielestä ihan lyhyen pätkän, mutta minulle laiskurille se tuntui pitkältä. Huomaan, että pitää ennen keväistä reissua opetella kävelyä!
      Tuo mainitsemasi makkara on vielä maistamatta.
      Kyllä Makrinitsa on todella enempi sellainen turistipaikka. Hyvä, että valitsin Portarian.
      On täällä kissoja lähistöllä. Olen kuullut, että niille ei saa antaa esim. aamupalaan kuluvaa leikkelemakkaraa, kun se on niin suolaista.Onko näin?

      Poista
    2. Muuistelen itsekin kävelleeni sieltä ylhäältä alemmas Portariaan. Taskulampulla taisi olla käyttöä :D.Tosin papusoppa ym jäi multakin maistamatta, mutta jostain luin suosituksen!

      Mä nyt olen sellainen eläinhöpsö, että hommaan aina pienen kissanruokapurkin/paketin niille ja kuljen pussi mukana reissuilla. Ei todellakaan saa varmaan antaa suolaista lihaa, kala ehkä käy paremmin jos sellaista on saatavilla.

      Poista