sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Papusoppaa nauttimassa

 Tänne isoon tavernaan päädyin vaikka palvelu oli niin surkeaa, että jo kerran lähdin pois.Halusin kuitenkin sitä papusoppaa joten palasin!Mielestäni kylän suurimman tavernan henkilökunan kyllä pitäisi käyttää työasuja. Palvelu oli koko ajan hidasta ja surkeaa ja epäselvää! Tarjoiluhenkilökunta oli pukeutunut  kuin kuka tahansa turisti. Papusoppa,leipä ja olut maksoivat 10 € ja se on kyllä kallista minusta ja laskun saaminen kesti ikuisuuden! Tästä aiheesta haluan keskustelua ja jo erään ammatti-ihmisen tiedänkin, KK:n.Terveisiä vaan Annelin kautta.

 Oma kyläni Portaria on paljon mieluisampi!
Voi, mitä muistoja, kun pojalla pitää olla pyssy. Tässä on kaaripyssyjä ja muita puusta tehtyjä aseita.

2 kommenttia:

  1. Hahaa, tuleepa elävästi mieleen yksi Ateenan Mnissikleousin taverna viime keväänä. Aivan vastaavaa palvelua, seisoin jo lähdössä pois ilman laskun maksamista, kun surkeasta ruuasta jota ensin odotettiin yli puoli tuntia (taverna oli lähes tyhjä) ei laskua alkanut kuulua ei sitten millään vaikka kysyttiin monta kertaa.
    PS. Oliko papukeitto edes maineensa veroista :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut soppa erikoista. Kasvisruokaa on silti hyvä enempi minun käyttää. Hyvä oli kuitenkin tuokin kylä nähdä, kun kerran niin lähellä olin.
      Ja arvaapas, onko tämä rantakylä Afissos aivan ihana! Perillä olin klo 13.20. Bussi Voloksesta 2,60 € ajoi tänne 50 minuutissa. Sain bussiasemalta aikataulun ja siitä näen myös bussin sinne Tsagaradaan. Ilmeisesti menisin kyytin naapurikylästä Kala Nerasta. Ihanaa olla täällä!

      Poista