tiistai 6. lokakuuta 2015

Guest House Irene

Täällä heräsin aurinkoiseen aamuun tiistaina 6.10.Kahvinkeittoon alan ja sitten lähden supermarkettiin, joka oli eilen kylään tullessani auki, mutta sitten iltapäivällä suljettu aina klo 17 asti. Kauppias ei asiakkaita kumartele vaan lepää kuumaan aikaan päivästä kuten Kreikassa kuuluukin. Ilmankos vanhat papat ovat täällä niin ihanan virkeitä!




4 kommenttia:

  1. Kalimera! Ihania kuvia taas! Oletko nyt matkalla kohti etelää ja Trikeriä vai käännytkö vähitellen kohti Volosta? Paljonko päiviä jäljellä?
    Nauti nyt täysin palkein, täällä oli aamulla maa kuurassa!!

    Valokuvien numerointi ei kyllä ainakaan minulle näy? Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kello on nyt siis 10.49 vaikka tämä vehje väittää muuta.En ole numeroinut kuvia. Lentoni on n. klo 11 lauantaina 10.10. Irenessä asun perjantaihin asti ja menen bussilla Ateenaan ja siellä Larissa-aseman viereen Oscar-hotelliin, jossa on uima-allas. Näin facebookin sivuilla linkin konsertteihin Ateenassa. Jospa nyt kerrankin osuisi kohdalleni iso elävän kreikkalaisen musiikin konsertti. Ikinä en ole sellaiseen päässyt vaikka reissuja on takana kymmenittäin.Jos ei vieläkään löydy, niin eikö olekin ihan pakko taas palata Kreikkaan?

      Poista
  2. Elävää musiikkia minäkin olen kaipaillut reissuillani, mutta harvat ovat kerrat jolloin on onnistunut. Ateenassa kävin aikoinani Plakalla ihanalla pienellä klubilla laulamassa kreikkalaisten kanssa Theodorakista, mutta se klubi on sulkenut ovensa ja jätti vain ison kaipauksen. Yökerhojutut ovat taas olleet liian kalliita mulle eikä sinne oikein farkuissakaan ole menemistä. Muutahan mulla ei mukana repussa koskaan juuri ole, mitä nyt joku kietaisuhame luostareita ja rantaa varten!
    No vähissä ovat Kreikan päivät nyt sinulla, mutta tuleehan niitä uusia :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä tulee ja on jo varattukin 16.4. Turku-Tukholma-Ateena. Pois ei ole pakko tulla ikinä...tai sit on...

      Poista