perjantai 22. huhtikuuta 2016

Gythionissa

Rannalle taksilla 6 €. Sen nimi on Mavrovouni. Myös kreikkalaiset uivat ja heillä oli rantapedit, meillä vain omat pyyhkeet. Kysyin kreikkalaisilta naisilta , maksavatko ne pedit jotain ja he sanoivat maksaneensa vain frappekahvit, joita juuri nauttivat. Aurinkovoiteita ei ollut vielä esillä kaupoissa joten ostin apteekista.Kävimme tällä rannalla 2 päivänä. Monet ihmettelivät hampaitaan kalisuttaen, kun kerroimme uivamme jo nyt. Lämpöä oli kuitenkin yli 23 astetta siellänoina päivinä ja kuvista näkyy, miten 1. kerralla meri oli peilityyni ja 2. kerralla oli tuulisempaa.
Uimarannalla oli mukava taverna. Kasvisruoka maistui.Briam on hyvää.
Ja saganaki myös. Edellisenä  päivänä tarjoilijapoika ehdotti minulle puolta liharuoka-annosta ja se oli fiksu idea. Hyvä poika! Καιο' παιδι'


Ilmaisia polkupyöriä näimme vasta lähtöpäivän aikoihin
Halusin nuo katulyhdyt yhteen kuvaan. Tuttuja värejä. Myös täällä tuotiin vuodevaatteita päiväajaksi ulos kun ilmeisesti talot ovat sisältä kosteita.

rannalla taloja kuten esim. Symillä Vain tämän rannan tavernoissa oli niitä sisäänheittäjiä, joista en yhtään välittäisi.

Tänne kulki kokonaisia koululuokkia ihmeekseni,

täällä oli ennen museo ja nyt jokin majakka

Kauniit värit illalla jopa salamalla tuosta lilasta talosta.

1 kommentti:

  1. Hienoa että Kreikassakin on tarjolla ilmaisia polkupyöriä. Minä vaan en suostu ajamaan metriäkään ilman kypärää, joten pitäisi raahata sellainen mukana. On mulla aikoinani mukana reissuilla ollutkin, mutta nyt on pyöräily sen verran haasteellista kunnon takia, että turvaudun mieluummin apostolin kyytiin tai bussiin :D.

    VastaaPoista