tiistai 19. huhtikuuta 2016

Mahtava taverna Barba Sideris Gythionissa

Tästä jo tiesimmekin etukäteen, kun Gythionin infoasaimme. Aivan mahtava ja erikoinen perinteinen kreikkalaistaverna ihmeellisine sisustuselementteineen.
Kannattaa ainakin ryhmänä käydä isojen annosten takia.Tämä on kiinnostava tavernailta jo hämärtää. Voi, nuo friteeratut kesäkurpitsat ovat hyviä.


Tämä on jotain perinneleipää, mutta sitä on aivan liikaa meille 2:lle kuten muutakin ruokaa täällä.



Ei mitenkään ystäväni tuota syödä jaksanut.Tämä sen sijaan oli kiva annokseni,
alkupalalistasta juustokuorrutettu munakoiso.

3 kommenttia:

  1. No vähän tulee nälkä, kun annoksianne katselee! Kali oreksi!

    VastaaPoista
  2. Kello on blogissa edelleen sekaisin, muuten. Juuri tuo alkupalalistan annokseni oli yhtenä syynä siihen, että halusin ostaa itselleni tältä reissulta kreikkalaisten ruokien reseptikirjan vaikka kirjoja on ennestään ja netistä löytyy vaikka mitä.Ostin sen Stoupasta.

    VastaaPoista
  3. Kello on blogissa edelleen sekaisin, muuten. Juuri tuo alkupalalistan annokseni oli yhtenä syynä siihen, että halusin ostaa itselleni tältä reissulta kreikkalaisten ruokien reseptikirjan vaikka kirjoja on ennestään ja netistä löytyy vaikka mitä.Ostin sen Stoupasta.

    VastaaPoista