perjantai 22. huhtikuuta 2016

Monemvasiaa

Gythionista tänne piti bussilla tulla Spartin kautta ja sen bussiaseman kiva kissakin jo tunnistaa meidät ja henkilökunta myös. Ihan mahdottomia naurukohtauksia kun saamme milloin mistäkin aiheesta, ei sentään lähellä olevista ihmisistä. Toki väsymyskin voi olla iltapäivisin syynä moiseen, kun jostain syystä herään täällä jo ennen klo 06!Eihän tänne nukkumaan olla tultu.

Hotellimme oli edullinen ja rento ja siisti Aktion ihan  vanhaan osaan vievän sillan pielessä ja siinä oli myös bussiasema.Rentoudella tarkoitan esim. sitä, että reilusti aamiaisen appelsiinimehu oli kaupan pahvitölkissä. 

huone oli ihan hyvä ja puhdas.

Parvekenäkymä näin kiva


Kylppäri raikas  ja kiva ja hinta kuitenkin edullinen. Vain 1 yön viivyimme.



En ole aktiivinen kävelijä ja tuulessa kävely tuonne vanhaan osaan sujui hiljalleen minulta. Aamulla ystäväni lähtikin sinne uudestaan nähdäkseen myös korkeammalla sijaitsevat paikat ja koko paikankin paremmin.




Taverna oli pääkujalla Marianthi nimeltään. Favaa sain nyt 1. kertaa tällä reissulla. Keftedes-annos 8,50 €. Taverna oli hyvin persoonallinen sekamelska. Vessareissulla piti hyppiä kissalauman yli. Se sijaitsi viereisessä osassa taloa keittiön lähellä. Joku hienohelma voisi kauhistua...ö

Koska olimme jo valoisaan aikaan tuolla, varmasti jäi meiltä kokematta se ihanuus, josta muut puhuvat. Aamuisella kävelyllään ystäväni ei kuitenkaan mitään muuta sanonut nähneensä kuin mitä me yhdessä näimme. Muuten rannalla hotellin luona oli kiva tunnelma ja esim. hyvä gyrospaikka , jonka pian täytti kokonainen eläväinen murrosikäisten koululuokka äänillään ja ilollaan. Oli taas niin mukavaa seurata eloisia nuoria. Joukossa ei ollut yhtään vetelehtijää kuten meill....sorry!

3 kommenttia:

  1. Tuota siltaa pitkin olen haaveillut joskus käveleväni. Pelkään vain että jää haaveeksi tässä elämässä ;-). Kiva kuitenkin nähdä edes kuvassa ja muutenkin hienoja kuvia taas! Voisit ehkä perustaa sen Peloponnesos-albumin fb-ryhmään, aloituskuvaksi joku näistä upeista vaikka. Hyvät jatkot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kerään siis kuvat albumiin siihen ryhmään Pienet ja erikoiset?

      Poista