perjantai 29. huhtikuuta 2016

Itylo

Tässä kylässä ei ollut mikään kahvila tms. auki kun taksilla tulimme. Tarkoitus oli viettää  runsaat 2 t bussin lähtöä odotellen. Olimme paikallisille papoille jonkinlainen ohjelmanumero...


Missä olisi edes minimarket?
Missä on kioski?
Kylän aukion kaikki mahdolliset kuppilat tms. olivat kiinni ja bussi tulisi yli 2 tunnin päästä...
Onneksi ei vessahätä yllättänyt...Päätimmekin tästä lähtien kantaa mukanamme Tena Ladyja, varsinkin, kun joskus naurattaa ihan mahdottomasti ja melkein tapahtuu vahinko.
Papat meitä ihmettelivät ja kertoivat, että ennen oli toisin. Nyt on se ja se suljettu. Bussipysäkin luona oli kenttä, missä miltei ainoana  elonmerkkinä ja äänenä kuului ja näkyi pappojen lisäksi, miten  nuoret pelasivat palloa. Taksin puhelinnumero oli myös hyvin esillä tolpassa.
Me luulimme kylän olevan jonkinlaisen pääkylän ja vilkkaamman siihen edelliseen (Neo Oitilo) verrattuna. Ehkä joskus niin olikin.Nyt kuitenkin halusimme jatkaa matkaa ja tilasimme taksin, jolla matkamme Stoupaan alkoi.
Taksimatkalla ihailin värejä.Seurasin kartasta, missä mennään. Eräässä kylässä oli menossa hautajaiset ja ajoimme juuri silloin sen kylän läpi ja  siitä ohi. Ehkä kylä oli Lagadha.En ole varma ja kuski oli , sanoisinko surkea opas.
Taksin etupenkiltä oli mukavaa katsella maisemia...Mukavaa olisi ollut, jos tällä melko pitkällä etapilla olisi ollut innokkaampi ja avuliaampi kuski kertomaan, missä milloinkin ollaan yms,  kuin mitä meillä oli, mutta aina ei voi vaatia tai valita.
Tulipa ikävä meidän omaa taksikuski Dimitriä (Gythion, 6945486848).


Kauniita värejä luonnossa

Ja pieniä kyliä.Nyt näkyy jo Stoupa ja myös Kardamil.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti