tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kalamataa...

Näin sunntaina olivat tietysti kaupat ja kaikki näkemäni 8 apteekkia kiinni. Silmätipat lopussa ja zyrtecitkin ehkä.

Kyllä on siistiä ja kaunista.

Kaunis parveke
7
Ei mitään ihan hullua pysäköintiä täällä

Kuva aamuiselta parvekkeeltani. Bussi kulki tästä ja maksoi 1,30 €. En tiedä, onko jotain kokopäivälippuja tms. tarjolla. Polkupyörävuokraamo nähtiin vasta viimeisenä päivänä. Sen ikkunassa oli kivoja mainoskuvia pyöräretkistä, joita ryhmille järjestävät
Tämän kuvan otin 4.5. kun palasin Kalamataan. Siinä on tarjolla myös vaellusretkiä.

Aamulla aikaisin oli jo lämmintä...

joten ysäväni pulahti aamu-uinnille.

Bussi nro 1 kulki hotellin edestä bussiasemalle kätevästi.
Nämä kojut keskustassa myivät kauniita pääsiäiskynttilöitä. Turhaan minä hassu Kosilta niitä ristiäisiin Suomeen etsin väärään vuodenaikaan kerran reissullani Kardamenasta ja kaikkialta! Kreikan kuumuudessahan kynttilät sulavat itsestään.Pargan hautausmaalla näin vaaleita pikiä kapeita matoja/käärmeitä muka, sulaneita kynttilöitä ne olivatkin.7
kynttilöitä


Ison puun kukkia

Joku patsas


Näin siistiä 

4 kommenttia:

  1. Hienoa, olet jo sinne tuttuihin maisemiin selvinnyt. Ihania kuvia :D. Kyllä on kiva taas matkata mukanasi eli mainiota jatkoa seikkailuillesi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.Nyt vasta kuvia laitan. Kirjoitan toiste, esim. wordillä voi ilman nettiä naputella ajatuksia ja myöhemmin leikata ja liimata ja askarrella. Nyt on ystävä 2 viikkoa seurana joten en istu kirjoittamassa. 3. viikon olen sitten yksin ja kone on kivana kaverina.

      Poista
  2. Tuo alin kuva tuo muistoja mieleen kovasti. Kun tuossa aukiolla kävelin, alkoi kuulua rummutusta ja eikös sieltä marssinutkin mielenosoituskulkue kyltteineen. Siitä on monta vuotta, joten en muista mielenosoituksen syytä, mutta jokin talousasia se varmasti oli ;-)!

    VastaaPoista
  3. Tämä on paljon vaikeampaa tabletilla tehdä kuin sillä romukannettavalla. Harmittaa, kun tekstit ovat eri kokoisia ja virheitä on paljon yms.

    VastaaPoista