keskiviikko 14. kesäkuuta 2023

14.6. keskiviikko

 Heräsin taas lintujen konserttiin klo 7.

Tänään ohjelmassa laivalippujen osto. Jos minulla olisi jäsenyysnumero Dodekanisos Seaways-firmaan, saisin lipun halvemmalla. En löydä numeroa enkä tiedä, onko minulla edes  sellaista.Olkoon! Pätkivän netin kanssa en asiaa tutki.

Tänään sille kiviselle rannalle ( Platis Gialos) puolen päivän aikoihin, laitankin rantakengät heti nyt reppuun!

No justiinsa! Laitoin kyllä, mutta rantapyyhe ja  alusta unohtuivat! Huomasin sen vasta rannalla. Menin sinne bussilla ja Milla olikin  jo kävellyt sinne kuten monet muutkin kävijät. Sinne oli pyöräillyt myös iso ryhmä turkkilaisesta laivasta. Näin ne pyörät laivan kannella eilen illalla. Sen vieressä oli suuri hieno loistoristeilijä illalla kirkkaine valoineen.

Nyt rannalla tuuli sen verran, että paarmoja ei ollut montaa kiusaamassa.

Tavernassa Milla otti salaattilajitelman ja minä päivän ruoan, lihapullat, soutsoukakia, EI keftedes! Opin eron siellä Syroksen Päärynä-ravintolassa. Voi sitä ketsupin metsästystä! 

Nyt rannalla oli väljää, kun se iso pyöräilevä ryhmä oli lähtenyt.
Oli muuten iso apu niistä kengistä, ei koskenut jalkapohjiin ne kivet. Ihan normaaleja kiviä ne kyllä ovat, eivät mitään huipputeräviä.


Hänellä on jokin jalkavamma. Tuoli on näppärä. 
Rannalle käveli myös Vicky, johon tutustuimme eilen meriretkellä. Hän soitti taksin, jolla olimme taas hetkessä kylällä. 5 €. 
Illalla oli taas rannalla vähän  tuulista, emme poikenneet rannan ouzerioissa tai baareissa vaan  menimme suoraan  Pefko-ravintolaan. Vicky tuli myös sinne. 
 



Juttua riitti koko illan, myös naapuripöytien asiakkaitten kanssa, kun hän on niin puhelias ja sosiaalinen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti