keskiviikko 16. elokuuta 2017

16.8. keskiviikko Paroksella

No voi sun...ruma sana!
Aamulla n. klo 11.10 laitoin uuden tekstin ja nyt sitä ei ole missään!
Asiani oli, että olin lopulta saanut aikaiseksi pienemmän albumillisen kuvia siitä Tinoksen kummallisesta uskonnollisesta ympäristöstä. Osasin laittaa sen Tinos-nimisen uuden albumin linkin eiliseen tekstiini, sen jutun loppuun, joka alkaa kuvalla laivan istumasalongista.
Koska en helposti anna periksi, kesti tuon tekeminen aamulla kauan. Aamiaisen tarjoilu oli ohi klo 11.15 käydessäni sitä kysymässä.
Sitten lähdin ajamaan Naoussaan,  aamiaista etsimään ja tankkaamaan jotta ei ainakaan bensa lopu kesken seikkailujeni.
Pieleen meni ihan kaikki paitsi se tankkaus 55 eurolla.
Ei mitään hätää, mutta täydellistä sekoilua vaan!
Βοήθεια! Μιλλα, πού εισαι; Χρειάζομαι εσένα. (Apua! Milla, missä olet? Tarvitsen sinua.)
Ihan todella, olisi kyllä tarpeen joku reissukaveri tuohon etupenkkiin seuraksi ja avuksi . Toki pärjään yksinkin, mutta kartturi olisi kyllä kiva apu!
Niin hauskaa ihmistä seurakseni kuin Milla, ei kyllä maaailmasta löydy! Onneksi saamme seikkailla taas syksyllä.
Lähdin siis n. klo 11.15 etsimään aamiaista ja konserttilippua Naoussasta.
Ei ihan mennyt kuin Strömsössä!
Tästä retkestäni kirjoitin fb:n ryhmässä ja yritän nyt siirtää ne jutut tähän.
Ehkä menee taas myöhäisiltaan asti ennenkuin osaan, mutta menköön sitten. Haasteita on kiva saada !
Ei mennyt ihan kaikki pieleen, vähän sain juttelua tähän siirretyksi. Näin:

Anu, tänään olikin kiva yllätys Parikian satamassa se tuuli. Kirkonkellot kilkattivat ja ihmisistä oli ihan suuria ruuhkia. Huh! Varovasti ,lähdin siinä ihmispaljoudessa ajamaan ja perille kyllä pääsin. Osaatko sinä sanoa, onko jossain musiikkikauppaa, josta voisin ostaa Yiannis Kotsiraksen levyjä? Yksin autoilen saarella ja olisi kiva ennen konserttia vähän musikkiinsa tutustua.
AnuBrunner, kiitos neuvosta, mutta on ihan mahdotonta kyllä löytää parkkipaikkaa sekä täältä Naoussan keskustasta että Parikiasta!
Tänään lähdin klo 11 aikoihin muka Naoussan keskustaan etsimään jotain aamiaista tarjoavaa paikkaa koska oman hotellini aamiaisen tarjoilu oli loppunut jo klo 10.30. Ensin kävin tankkaamassa bensaa tankin täyteen jotta ei bensan loppuminen ole mahdollinen yllätys. No just! Ajelin mietteissäni yhä vaan eteenpäin. Sitten koin melkoisen yllätyksen. Ihmettelin kyllä vasemmalla näkyvää jotain museon näköistä ja sen laajuutta , mitä en ole Naoussassa tiennyt olevankaan. Parkkipaikkaa ei vaan löytynyt. Sitten tulin rantaan ja pidin kreikkalaisten mielikuvitusta todella rajoittuneena, kun ihan samoja hotellien nimiä vilisi näkyvissä, joita olen Parikiassakin nähnyt. Ajoin vaan edelleen ja päädyin hiekkatielle ja se päätyi rantaan. Ihmettelin tätä näkymää
Olin siis ajanut tuolta vastarannalta eli Parikiasta. Ilmankos oli tuttuja hotellien nimiä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti