keskiviikko 16. elokuuta 2017

Ajelin tänään...

Tällainenkin sivu on tullut tänään luotua. Se oli täysin tyhjä kuten...
 Ei hei, ihan oikeasti. Autoilusta sen  verran, että on täällä kyllä ihan hulluja kuskeja, enemmän kuin Suomessa.
Vaikeaa on vieraalla autolla arvioida esim. etäisyyttä tien oikeasta reunasta kun ei nyt ole ystävääkään apuna. Joko Milla tunnet syyllisyyttä? Olen yrittänyt etsiä oikeaa etäisyyttä oikein hiljaisella tiellä ajaen niin reunaan kuin uskallan. No, enpä ole oppinut silläkään tavalla. Röyhkeä tai tietä tukkiva en kuitenkaan ole ja siksi seuraan taustapeilistä tarkkaan, muodostuuko taakseni  pitkiä jonoja. Ajan heti tien syrjään, kun näen sopivan kohdan ja päästän jonon ohitseni. Tööttäyksiä olen kuullut enkä usko niiden olevan moitteita vaan kiitoksia. Tai sitten olen tyhmä!
 Kyllä vaan tänäänkin oli vähän pelottavia mäkiä ennenkuin tuonne rannalle päädyin. Se on kai Krios  nimeltään.
Olisinko ehkä voinut ajaa sieltä reittiä Krotiri, Kalami, Kamares, Naoussa? Ehkä en
ainakaan Ford Fiestalla enkä minun taidoillani!
Mukavaa oli tänään kuitenkin nähdä, että kivoja mieleisiäni uimarantoja on matkalla sinne konserttipaikkaan, muitakin kuin niitä kansoitettuja, joista olen kuvia nähnyt kuten esim. Kolybithres tai tuo vesipuisto, josta otin kuvan kaukaa.
On kyllä hotellissa uima-allaskin, mutta... En tykkäää keinotekoisuudesta ja jos vaan mitenkään on mahdollista, kyllä Kreikassa valitsen meren pulahtamiseeni. Nimenomaan kastautumista οvat minun uintini.




Nyt juuri taas huomaan, miten oikeastaan  pidän vaatimattomuudesta eniten. Nyt Tjäreborg tarjoaa matkoja  Lesbokslle ja heillä on 2 hotellia Skala Kallonissa, molemmissa uima-altaat esim. 
Täällä lähellä Naoussaa olevan hotellini  lähellä ei ole minimarkettia tai tavernoita jne.
Kouros on hotellini nimi. 
Huomenna aion mennä aamiaiselle , joka maksaa 5 euroa. Jopa juomavesi pitää lähteä ostamaan Naoussasta. 
Juu, kylllä niin ostamaan siis, mutta autolla et pääse lähellekään mitään kauppaa tai esim. leipomoa.

Olen tähän mennessä ajanut isoon ruokakauppaan vaan ja esim. Naoussan keskustassa vain kuolannut, kun olen ajanut parkkipaikkaa löytämättä haaveeni, eli  Frozen Youghurtin ohi!
On kyllä paroslaisilla asioista päättävillä bisnestaju kateissa! En ymmärrä, miten paikalliset pääsevät asioilleen, esim. pankkiautomaatille, apteekkiin, kahvilaan jos ovat autolla liikkeellä. Kaikki parkkipaikat Parikian ja Naoussan keskustoissa ovat autoja täynnä. Joidenkin autojen päällä on varmaan kuukausien pölykerrokset ja autojonot matelevat tyhjää ruutua etsien. Ihan älytöntä! En kyllä tiedä muuta keinoa päästä Naoussan keskustaan kuin jättää autoni kauas , syrjäiselle kentälle ja kävellä sieltä sitten. Kyllä ihan pakko on päästä nauttimaan edes kerran frozen youghurt hedelmillä! Turusta ei sitä enää saa.
Tämän erikoisen herkkukaupan takana on iso hiekkakenttä. Sinne aion  pysäköidä. Etsin reittiä googlen avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti