perjantai 18. elokuuta 2017

Perjantai 18.8.

Tänään haluaisin lähteä niille kaukaisemmille rannoille, joita kuvittelin löytäväni ostaessani Paroksen kartan.
Aamua voisi käyttää tutkimalla karttaa. Sen mukana on myös paljon tekstejä nähtävyyksistä. Tosin englantini ei ole kovinkaan hyvää eivätkä rauniot ja kivikasat minua kiinnosta.
Tiedän hyvin, että iltaisin ei kannata pitää parvekkeen ovea auki ja valoja päällä koska se on takuuvarma keino houkutella niitä pirulaisia, pieniä ja äänettömiä  kounupi-hyttysiä huoneeseen! Nyt minulla on sitten niita kavereinani. Ajan niitä ulos  pitämällä ristivetoa huoneessa. Vielä ei aurinko kuumota ja tuuleekin sopivasti.
Zirteciä jo otinkin ja jaoin sen  samalla dosettiini reissuni loppuaamuiksi jotta se ei unohdu. Täytyykin muistaa täällä  apteekista ostaa huippuhalvalla  lisää zyrtec-
tabletteja pistosten aiheuttamaa kutinaa lievittämään koska kotona sitten odottaa toinen rakas harrastukseni, sienimetsät miljoonine hyttysineen. Ilman rjeseptiä Zyrtec ja muut ovat Suomessa turhan kalliita.
Hirvikärpäsiin , tai siis niiden karkotukseen sitten ei kai mikään tehoakaan. Hiljattain kuulin uudesta keksinnöstä, tiikeribalsamista. Googlaa Tiger balm white. Jospa kokeilisin tuotakin. Ostin kokeeksi Tokmannilta.

Fenistil oli muistaakseni erään voiteen nimi, jota käytin hyttystenpuremiin. Eginalta kesäkuussa ostin ensiavuksi toista, sen kauppanimi on Betacort. Nyt se tulikin tarpeeseen. Eivät kaikki roudaamani tavarat sentään ole turhia.
Fb-n KReikka-ryhmässä oli hauska ketju tavaroista, mitä ihmiset pakkaavat mukaansa reissuille. Parhaita minusta olivat paistinpannu, vedenkeitin ja oma tyyny. Kerran löysin halvalla kirpparilta Turusta söpön pienen kahvinkeittimen . Otin sen mukaan  ja jätin Tempi-hotellin yhteiskeittiöön. Nyt kyllä täytyy sanoa, että olisipa kiva saada iso mukillinen suomalaista maitokahvia tuossa omalla parvekkeella aamujensa aluksi. Jospa minäkin ensi kerralla sen vedenkeittimen...

Muuten, näin myös siellä jossain bensa-asemalla jonkin kirppiksen. Second hand store siellä luki kyltissä? Jos ajan sen ohi, taidan poiketa. En tiedä, mitä myyvät, ehkä vain vaatteita. Kirpparit ovat käsittääkseni vasta viime aikoina yleistyneet Kreikassa. Ateenan kauppahallimn lähellä on oikea kirpparitavaratalo, josta tykkään.
Tässä on linkki sen kipparitalon kuviini.
https://goo.gl/photos/2Ud7TtKKGcXPCucCA

Voisi löytyä jokin erikoisempi matkamuisto tuolta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti