sunnuntai 20. elokuuta 2017

Yiannis Kotsiras

Oli kyllä kaiken vaivan ja maksujen arvoinen tuo lauantainen ilta.
Autoilu sujui ihan mahtavasti ja vielä konsertin jälkeinen ajelu Naoussan bussiasemallekin. Ihan hiljaa vaan kuiskaan, että itse en ollut ratissa vaan siivoojan ystävä, toinen nainen. Tiedän kyllä, että se oli luvatonta, mutta miten voit etukäteen toimittaa toisen kuskin ajokortista kopion yms. kun et vielä ennen reissua ole edes häntä tavannut. Otin riskin ja kyllä vähän pelottikin.
Cd-levyjä ei ollut siellä myynnissä. Lähdimme mielestäni turhan myöhään sinne pimeyteen, kun ensin meidän tuttöjen piti löytää Fiestasta jokin vipukin, mistä saamme valot päälle. Emme osanneet ja joku Jorgo huudettiin neuvomaan. Sitten menoksi!
Hyvin meni matka ja halusin, että parkkeerataan alueen portin ulkopuolelle asfalttitielle vaikka olikin vähän pidempi kävelymatka sieltä. Kyllä oli se jonkun neuvoma taskulamppu tarpeen!
Katsomo oli jo melko täynnä, mutta pääsimme oikeaan laitaan lavalta katsottuna. Muhkuraisella kivipenkillä istuin ja videoita otin paljon.
Kotsiran puheista en ymmärtänyt kyllä mitään, mutta musiikia sain talteen tabletillani.
Tänä aamuna katsoin videoitani. Yritin niitä jakaa fb-ryhmiin onnistumatta. Sitten keksin you tube-vaihtoehdon. Sinne kai voi pidempiäkin videoita laittaa. Niin sitten tein. Aikaa näytti lataamiseen mennä siinäkin, mutta liitin tabletin vara-akkuun ja annoin sen ladata rauhassa. Ajoin jo uuteen kotiini Parikiaan enkä koskenut tablettiin. Jossain kohtaa piti laittaa tämän kotini Mikes Roomsin salasana, mutta hyvin pian luki näytöllä, että you tube lataus on valmis. Yess!
Yritän laittaa linkin nyt tähän.

Video 1.

https://youtu.be/5kJ-FCRrUYY
Huoneeni ei ole meren puolella vaan ihan toisessa rakennuksessakin. Ei haittaa. Nyt on tilava jääkaappi ja keittiö. Liikenteen melukaan ei kuulu tähän. Parkkiongelma jatkuu. Vein yöksi auton suurelle P-paikalle , josta sain eräältä fb:n Anulta vihjeen.
Löysin levykaupan kysyttyäni neuvoa turisti-infosta ja ostin 2 cd:tä a' 17 €.
Niin, ja poikkesin myös lähtiessäni Naoussasta siinä second hand-kaupassa. Halusin ostaa jotain pientä matkamuistoksi  ja päädyin 2 käsityöhön, liinaan. Ehkä joskus käytän niitä esim jonkin pussukan tai simppelin puseron ompeluun, tai tyynyyn tai...Joku kreikkalainen täti on ne kuitenkin aikanaan tehnyt.
Tässä ensin kuvia huoneesta ja myöhemmin ne liinat.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti