keskiviikko 7. lokakuuta 2020

7.10. keskiviikko Naxokselle

 Nämä kuvat ja myös  tekstit ovat väärin päin! Uusin ylimpänä enkä osaa  korjata. Olkoon! Laitoin jonkinlaisen numerojärjestyksen! Harmi! Myös iltajutut tulevat ennen tätä. Yritän kotona nyt 13.10 korjata, ei vaan onnistu!

Kuva 3.
Agios Georgioksen matalalla rannalla tämä päivä.  Jo sinne kävellessä oli tukalan kuuma! Huomasin etsiväni koko ajan kadun varjoisia kohtia, mitä en yleensä tee. 
Mietimme jo oman aurinkovarjon ostamista, hinta nyt 14 € supermarketissa. 
Päädyimme kuitenkin rannan petien ja varjon vuokraamiseen. Sitä teemme tuskin koskaan. Nyt menimme miltei ensimmäiselle rivistölle. Kahvilan tms. petit ja varjo olivat ilmaiset jos tilasi jotain. Suihkua ei näkynyt missään. Ranta on niin matala, että  maha ottaa pohjaan kiinni kun veteen  yrittää kastautua. Ei yhtään minun juttuni. Kahlata saa todella pitkälle jos haluaa kunnollla kastautua.



Kuva 4. Manos-niminen taverna rannalla on mielestämme mukavin. Isäntä muistaa Millan ja juttelee aina paljon. Hinnat myös edulliset siellä. Otimme yhteiseksi horiatikin ja favan ja leipä oli ihanan tuoretta. 
Palasimme vielä  niille peteille, mihin olimme rantapyyhkeemme jättäneet. Ilma viileni vähän,  kun alkoi vähän tuulla.  Aurinko ei ollut enää niin polttavan kuuma. 

Kuva 2. Lotto-niminen paikka satamakadulla on tuttu aamiaispaikka. Kahvia saa niin paljon kuin haluaa. Sopii suomalaiselle! Nro 7 ja hinta n. 8 €. En syönyt papuja kuin vähän.
Kävimme kaupassa ja odottelimme toisen huoneemme valmistumista klo 11 asti.

Kuva 1.
Matka aamulaivalla kesti n. 3 tuntia. Aluksi yritin torkahtaa suljetun  grillin/kahvilan sohvalla onnistumatta. Oli todella tehokas ilmastointi siinä, suorastaan kylmä. Ulkokannella olikin paljon lämpimämpää. 
Isäntämme oli taas autollaan meitä vastassa ja matkalaukkuni hän nosti auton katolle. 
Vain toinen huoneistamme oli valmis, sain sen. Millan huone luvattiin klo 11.15. 
Olen samassa huoneessa asunut ennenkin. Nyt on tehty suuri remontti hotellissa , minusta entinen huone oli ihan hyvä, ei olisi tarvinnut näin suurta muutosta. Jopa oven paikka on uusi. Vessa ja suihku kuitenkin ennallaan. Taidan ottaa kuvat ennen .


Yläpuolella nyt.

Ja alapuolella ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti