keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Keskiviikko 7.10. Jatkoa, ilta Naxoksella

 Kysyimme satamakadun matkatoimistosta jo aamiaisen jälkeen, onko vielä tarjolla saarikierroksia bussilla. Ei, oli siellä siis vastaus. 

Matkalla rantaan oli tuttu matkatoimisto kiinni, mutta yläaukion luona oleva toinen oli auki. Siellä innokas "Jorgos" uskoi retken vielä järjestyvän ja hän tarvitsi nimen, e-mailin , gsm-n  ja  ja hotellitiedot ja lupasi ilmoittaa, milloin retki  onnistuisi. Kerroimme  , mihin kyliin haluaisimme mennä jotta retki ei olisi täysin sama kuin viime kerralla. 

Tyyppi olikin isännälle  soittanut retken olevan perjantaina. Illalla menimme ostamaan liput a'25 €.  Melkoista sättää oli kyllä tyypin touhut. Saapa nähdä, mihin perjantaina päädymme...Keksimme taas jo kauhukuvia siitä  mitä on edessä! Ja siinäpä taas illan hekotukset ja naurut vedet silmissä! Ei liene vaikeaa arvata, mitä mietimme?

Seuraavaksi kohti uusia pettymyksiä. Taverna Maros on yleensä ollut hyvä, mutta nyt gyroslautaseni näytti tältä: 


Raakaa possua vai mitä lienee suurina klöntteinä, ei kiitos! Odotin sitä veistettyä  gyroslihaa kuten ennen. Yritin kaivaa noista kypsimmän, mutta senkin kyllä sitten sylkäisin vaivihkaa servettiin. Pyysin sitten edes ketsuppia syödäkseni noita ranskalaisia. Sanoin odottaneeni gyrospitan lihaa enkä tuota. Tyttö ehdotti kanaa tai jotain muuta, mutta annoin olla. Ei ollut edes nälkä. Pian toikin nuori miestarjoilija meille juomat talon puolesta. Hyvä ele!

Millan ruoka oli ihan hyvää. Katkarapuja kai.

Vaikka oli ollut pitkä päivä ja väsyttikin, ei vaan uni helposti tullut. Sängyt (patjat) nykyään ihan hyviä, mutta tyynyt esim. nyt liian korkeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti