perjantai 28. huhtikuuta 2017

Hei te kommentoineet ja muutkin.

Nyt 28.4. perjantaina löysin kommentit ja taisin osata ne julkaistakin. Kivaa saada kommentteja. Kiitos.
Nyt on jotain ongelmaa kuvissa, kun ovat osittain suuria! Luulen korjaavani virheet , kun pääsen hiiren avulla blogini kimppuun. Nyt on käytössä tabletti.

Tänään meillä on tarkoitus lähteä tavallista myöhemmin illalla keskustaan koska täällä Ikarialla vasta hassuihin kellonaikoihin eletään. Kreikassa  mennään illalla syömään meidän mielestä todella myöhään kuten siellä oliivilehdossa näimme;  klo 22.15 täyttyi taverna! Me lähdimme silloin nukkumaan.
 Ikarialla (eräässä youtuben videossa)  näin, miten täällä ovat tavalliset kaupatkin yömyöhään auki ja ihmiset seurustelevat niissä.
Kivaa on nyt perjantai-iltana käydä katsomassa, miten täällä eletään.
Tässä kaupungissa on kyllä suurin osa kaupoista ja ainakin kahvilat auki. Thermassa ei ollut mikään auki vielä. Vasaranpauke ja jonkin työkoneen surina vain kuului. Tavernaan kannettiin elintarvikkeita kassikaupalla joten kai sekin pian avataan siellä. Ystävällisesti kylän ihmiset meille taksin soittivat omilta kiireiltään eivätkä ropoakaan huolineet puhelinrahaa. Niin tyypillistä avuliaisuutta!
Kyllä niin ihana reissu meillä on ollut, että!
Varjelustakin on ollut matkassa, kun miettii esim. sitä autoiluani Lesboksella! Huh! Olemmekin päättäneet, että en aja täällä. Oli taksin ikkunasta katsottuna  niin  pelottava tie tänään välillä Therma -Agios Kirikos, että päätös on oikea! Taksilla ilmeisesti huomenna retkelle!

1 kommentti:

  1. Kevääisin on juuri siksi niin ihanaa reissata Kreikassa, kun talven jälkeen on jotenkin sellainen innostunut tunnelma ihmisillä, ei ole vielä väsytty vaativiin matkailijoihin ja luontokin on parhaimmillaan!

    VastaaPoista