perjantai 21. huhtikuuta 2017

Perjantai, viimeinen aamu Plomarissa

Kalimera. Taas on pilvinen aamu. Hotellissa olemme kai nyt ainoat vieraat.

Eilen illalla menimme paljon netissä kehuttuun tavernaan nimeltä Seven Seas. Turhia eivät olleet kehut. Juvetsi on herkkuani, joten sitä otin  ja olutta myös.
Juttu luisti norjalaisten naisten kanssa. Kalajoki oli heille Suomesta tuttu paikka.

Meni vähän myöhäiseksi koko illallinen joten emme viitsineetkään kävellä hotellille vaan otimme aukiolta taksin (4 €). Kuski oli Suomesta kiinnostunut. Hän ei ajanut sitä helpompaakaan reittiä ihan hotelliin asti vaan jätti meidät alas kadulle. En tunne itseäni enää surkeaksi kuskiksi.

Ajomatka Peramaan täältä ei ole pitkä, mutta kiemurainen se on. Tulomatkalla tänne oli erikoinen kohta, oli kuin Turun Ruissalon saarella olisimme olleet. Puiden lehvistön läpi kuulsi auringonvalo, ilma näytti kostealta ja asfaltilla oli kauniit vaihtelevat puiden lehvistöjen heittämät  varjokuviot.
Siellä kohdin oli myös outoja levennyksiä asfalttitiessä, kuin pieniä toreja. Naureskelimmekin, että näillä kohdin minäkin osaisin helposti kääntää auton tulosuuntaan eikä tarvitsisi peruuttaa, mikä on vaikeaa minulle. Melkoinen episodi oli meillä Anaxoksessa, kun kapea kylätie yhtäkkiä loppui paksuun rantahiekkaan. Pelkäsin auton juuttuvan siihen joten peruutin sieltä pois. Milla oli apuna ohjaamassa ja silti oli vaikeaa ajaa takaperin turvallisesti!

Tänään sitten ajamme hissukseen. Aiomme poiketa jossain isossa ruokakaupassa matkalla Peramaan.
Hotellimme aamiaista on niin kehuttu, että ehkä otamme myös sen huomenna.
Sunnuntaina onkin sitten ajo satamaan aikaisin, kun siellä pitää olla klo 06.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti