keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

24.4. keskiviikko

Heräsin virkeämpänä kuin muina aamuina. Otin aamiaisella 3 leipää, mehut ja kahvit. Yhden leivän söin, yhden jätin iltapalaksi jääkaappiini ja yhden otin kouluun evääksi. Näin oli aamiaiseni nopea tänään. Menin kouluun  silti taksilla taas (3,50 €).
 Taas oli hyvät oppitunnit! Päivän kohokohta oli se, kun meille jokaiselle sanakirjan tekemiseen osallistuneelle annettiin oma nimikoitu uunituore kirja. Tämä ei ole lopullinen versio eikä myynnissä. Hieno tämä silti on! Hyvä Turun kreikan opiskeluryhmä! Laitan kuvia kirjasta nyt torstaina tähän lisää.






Läksyä tuli taas paljon. Päivän aikana oli myös onnittelukäynti lauluineen turkkilaisen tytön pulpetin vieressä . Päivän päätteeksi oli toinen osa kreikkalaisten tanssien opetusta. 1. osan aikaan olin Tinoksella. Hyvin kuitenkin pääsin tansseihin mukaan, kun niitä olen Turussa 80-luvulla opetellut paljon. Tuttuja olivat askeleet nytkin. Opettaja oli oikein asiaansa vihkiytynyt ja mukava nuori nainen. Tanssijoita meitä oli harmittavasti vain 6!
Koulun jälkeen klo 16 satoi sitten muutama pisara vettä. Poikkesimme porukalla taas Viktorian puistoon oluelle.
Pian on jo taas ilta ja pimenee. Läksyt odottavat...
Oli taas paljon tehtäviä. Osan jätin arvaamisen varaan. Ei tämä koulu liian tiukkapipoista saa olla. Opettajaan olen kyllä päivä päivältä tyytyväisempi, olisi kivaa jatkaa vielä toinenkin viikko. Moni Turun ryhmästäni onkin jo toista viikkoa koulussa, hyvä niin. Kirjojakin ovat ostelleet ja joku aikoo postittaa kirjansa Suomeen, mikä on kyllä kallista puuhaa. Niin on myös matkustaa kentälle taksilla, kun bussikin kulkee vuorokauden ympäri.
Läksyissä meni sitten niin kauan, että en lähtenyt edes gyrokselle enää illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti