perjantai 26. huhtikuuta 2019

26.4. pitkäperjantai

Ei kiirettä herätä. Jätin aamiaisen väliin ja loikoilin vaan.
Valokuva-albumin tekeminen kännykän kamerasta osoittautui vaikeaksi hommaksi tai sitten tein siitä liian suuren. Halusin saada opettajan taululle  kirjoittamat  asiat ja lauseet muistiin selvemmin kuin mitä  omat muistiinpanoni ovat. Olen jo kauan räpsinyt kuvia taululta, jos en viitsi kirjoittaa. Säästyy aikaakin. Tällaisia kuvia tarkoitan:
Aikaa kului hommaan paljon ja huomasin, että ulkona on jo 23 astetta lämmintä. Lähdin uima-altaalle , joka on katolla. 

Siellä on myös baari sekä ulkona että sisällä. 
Rantapetejä oli 5 kpl ja ne kaikki  varattu. Arvelin veden olevan kylmää kun kukaan ei käynyt altaassa. Minäpä menin ja hrr! Kylmää oli. Aurinko lämmitti ihan kunnolla ja pian oli jo niin hiki, että pulahdin taas. Makoilin lattialla pyyhkeeni päällä ja kun peti vapautui, menin sellaiselle. Iltapäivällä alkoi jo tuulla ja lähdin pois.

Ryhmämme treffit kirkkokäyntiä varten oli Viktorialla klo 20. Siellä jotkut meistä söivät jotain hampurilaisen näköisiä annoksia paikassa nimeltä Goody's. Ei ollut minun mieleeni se  paikka. Harmi, että emme ole kertaakaan käyneet syömässä entisen opettajamme Kirsin suosittelemissa paikoissa. Hän on asunut Ateenassa ja osasi pyynnöistämme kertoa, millaisia paikkoja löytyy. 
Emme tarkkaan tienneet, mihin kellonaikaan se epitafi, Jeesuksen kukin koriteltu "hauta" , lähtee kulkueena kirkosta ulos. Jo kauas kuuluivat Agios Pantelemeioksen suuren kirkon kellot ja kirkonmenot lauluineen. Menimme hetkeksi sisään. Siellä näytti tältä:





Kun oli ollut niin lämmin päivä, arvelin tarkenevani ilman takkia. Kylmä ulkona tuli ja päätin lähteä pois varsinkin, kun en yhtään tiennyt, milloin kulkue lähtee. Metroa ei siellä ollut joten menin bussipysäkille. Juttelin erään mamman kanssa. Kesti kauan, että yksikään bussi tuli. Lopulta tuli bussi. Siihen sitten vaan, kyllä se jonnekin menee...Hyvin mahtui istumaan. Etsin katseellani metron merkkejä. Ei ainuttakaan. Päätepysäkillä en poistunut ja sisään tuli uusia matkustajia. Yritin jo google mapsistakin katsoa,missä olisi metro enkä kysynyt neuvoa edes kuskilta. Pian olin kirkon kohdalla taas.  Ei näkynyt mitään kulkuetta ja kello oli ehkä 22.30. Bussimatka jatkui ja löysin Ag. Nikolaoksen metroaseman tabletiltani googlen  kartasta. Jäin bussista pois sen lähellä.  Sitten vaan tabletti oikein päin eteeni ohjeeksi ja menoksi. Metroasema löytyi helposti. Ei ollut pitkä matka Omonialle.

2 kommenttia:

  1. Minä en myöskään osaa toimia kännykällä yhtä hyvin kuin läppärillä. Pitäisi kai mennä kurssille :D! Hyvää pääsiäisviikkoa sinne päin!

    VastaaPoista
  2. Harmittaa kyllä osaamattomuus!
    Saa nähdä, mitkä kaupat lainkaan ovat lähipäivinä auki.

    VastaaPoista