maanantai 22. huhtikuuta 2019

Maanantai 22.4. Kouluun! Alexanteri Suuren koulu, 2. kerta.

Herätyskello herätti ja viivyttelin nousemisen kanssa. Olin nukkunut hyvin ja unikin jäi jännään kohtaan.
Hotellin aamiainen on oikein runsas. Ähkyyn en itseäni syönyt kuitenkaan. Huo menna otan kyllä  enemmän kahvia, cappuzino oli hyvää. Munakas, nakit , pavut ja pekoni olivat haaleita. Leipä loppui välillä ja sen leikkaamiseen piti jonottaa, kun oli vain 1 leipäveitsi ja leikkuulauta.
Hissiäkin joutuu joskus täällä odottamaan kauan vaikka niitä on 2.
Huomasin, että alkaa tulla kiire, varsinkin kun minulla ei vielä ollut matkalippuakaan. Päätin mennä taksilla kouluun. Taksi on keskusta-alueella halpa, 3,50 € se maksoi nyt. Piti kävellä Omonialle asti taksijonolle, kun ei vilkkaalla kadulla onnistunut taksin pysäyttäminen lennosta.
Koululla oli tuttu sihteeri ja taas piti täyttää tietoja pilvin pimein. En kyllä ruvennut harrastuksiani esittelemään tai luettelemaan, miten paljon olen kreikkaa opiskellut yms.
Pääsin B1-ryhmään. Luulin sen olevan ihan aakakkalaisten ryhmän, kun muut ryhmästäni ovat ryhmässä B5. Huh! Ei se ollutkaan alkeisryhmä. 3 tuttua turkulaista naista ja kiinalainen tyttö on ryhmässäni. Opettaja on oikein kiva. Koska pitkäperjantaina ei ole koulua, opiskelemme nyt 4 päivänä pidempään kuin tavallisesti. Ja kyllä me opiskelimmekin! Luokassa oli nyt kylmä, kun taas kesäkuussa oli kuuma! Pidimme yhden, n. puolen tunnin tauon ja menimme pihalle aurinkoon.
Koska en halua tai aina jaksa kaikkea taululta kirjoittaa ylös heti itselleni, eikä minulla vielä paperiakaan paljoa ollut, otin taulun teksteistä valokuvia. Tällaisia:
Oppikirja, jonka otin kotoa mukaan ja jonka sain kesäkuussa koulusta lahjaksi, olikin väärä. Sain sitten uuden, osa 1:n, jota kesäkuussakin käytimme. Nyt minulla siis on niitä 2 kpl. Entinen vierustoverini Sari, ehkä ilahtuisi siitä.
Läksyjä oli jo annettu paljon. Pysyin silti mukana opetuksessa. Kun asia tuntui liian vieraalta, hypättiin minun ylitseni,  vuoroissa siis.
Huomiseksi tuli melko paljon läksyä. Silmät jo kirvelivät ja järki ei terävimmillään loppupäivästä ollut.
Päätin mennä toisten mukana Viktoria-aukiolle kaljalle. Siellä oli kivaa.
Sitten ostin 9 €:n matkalipun useammaksi päiväksi ja tulin metrolla yhden pysäkin välin Omonialle.
Siellä poikkesin gyrokselle tuttuun paikkaan ja gyros maksoi alle 3 € vielä. Pian ne Millan mukaan kallistuvat.
Huoneessani melkein nukahdin. Whats up:ssa huomasin , että moni Turun ryhmästäni menee illalla tämän hotellin lähelle tavernaan, jossa olisi elävää laiki-musiikkia! Päätin jättää kuitenkin menemättä koska läksyt oli tekemättä ja väsyttikin niin paljon. En halua myöskään olla huonossa kunnossa koulussa huomenna. Voi olla, että kadun päätöstäni myöhemmin, varsinkin kun elävää musiikkia en itse löydä eikä yksin ole edes kiva mennä, mutta se on sitten sen ajan murhe!
Tein läksyt sängyssä ja melkein koko ajaksi riitti päivänvalokin.
Kirjoittelin Tinokselle Maaritin kanssa messengerissä ja loppuilta kului tämän blogin teossa.
Nyt on jo nukkuma-aika, klo 23.15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti