torstai 24. lokakuuta 2019

24.10. torstai, kun meni suunnitelma vähän pieleen...


Päätin aamupäivällä,  kun kotoa lähdin, mennäkin  pahamaineisen Exarchian suuntaan. Tykkään siitä enemmän kuin tästä kotini  rikkaiden alueesta. 



Juuri tuollaiset kiukkuiset tuntemukset tänään heti aamusta! Yhdessä graffitissa haukuttiin poliisitkin maanrakoon! Seutu oli melkoisen rähjäistä! Kuitenkin ihan kivannäköisiä nuorten aikuisten ryhmiä istuskeli kahviloissa. Ehkä heillä ei ole työtä?
Selitän:
Kirjoitin blogiin aamulla pitkät selitykset 29.10. tiistaisesta konsertista, johon ilmoittauduin koulun kautta mukaan. Hinta on kyllä 40 €, eli kallis, kun koulu ottaa osansa myös! Konsertin mainoksessa on paljon halvempi hinta! Kirjoitin esiintyjien nimet yms. ja sitten taas kerran kaikki tekstini hävisivät! Kyllä taas niin harmitti hukkaan mennyt vaiva!
Lähdin hyvissä ajoin kävelemään ja  etsimään pysäkkiä sille keltaiselle turistibussille. Päädyin Omonialle odottamaan. Ja sitä odotusta riitti yli tunnin! Tarkoitukseni oli ajaa sille järvelle. Ei onnistunut nyt tuo vaikka jo kiukuspäissäni yritin napata taksinkin, jolla olisin ajanut Akropolille, mistä se Rivierabussi olisi lähtenyt! Tähän kaikkeen oli syynä keskustan sotkenut mielenosoitus.
No, olihan se bussin katolla istuminenkin eräänlaista aurinkokylpyä. Ihan totta hei, liikenne mateli ja kuskiparka ajoi ihan umpikujaan ja siinä sitten odotettiin, että hän pääsi lopulta peruuttamaan poiskin! Jos olisin pukenut uimapuvun valmiiksi jo aamulla, olisin kyllä ryhtynyt ottamaan aurinkoa siinä bussin yläkerrassa. Siinä seistiin kauan! Onneksi olin kioskilta ostanut edes Spriten.

Mietin lähtöä tuttuun tavernaan Pireukseen. Kaikki aikataulut olivat ihan sekaisin. Päädyin sitten ihan samalle reitille kuin eilenkin. Mitä väliä, sainpahan nauttia auringosta!
Ajelujen jälkeen kuljin tuttua reittiä Exarchiaan ja etsin aurinkoisen pöydän. Näin ruma oli siitä näkymä  mutta auringossa oli ihanaa istua ja iso Alfa maksoi vain 2 €!
Poikkesin parissa kirjakaupassa, mutta en löytänyt etsimiäni kirjasia. Oli kivaa taas harjoitella kreikkaa myyjien kanssa.
Kuljin tuttua reittiä ja muistelin kieliryhmäni senioria, ihanaa Eevaa, joka asusteli rohkeasti Exarchiassa kun ryhmästämme moni oli mukana täällä viime pääsiäisen aikaan.


Apteekissa poikkesin ostamassa ystävälle taas 2 Butavate- tuubia psoriaksen hoitoon ja harjoittelin kreikkaa apteekissakin. Huomasin lähellä kotiani myös bussipysäkin jota ehkä käytän jatkossa. Leipomossa ja minimarketissakin poikkesin ja lopulta kiipesin ne maanantaiset pahuksen portaat miltei suoraan kotiovelleni!
Tällainen oli tämä päivä!
Shoppailua sitten ehkä huomenna ja meressäkin voisin käydä uimassa. Sain neuvoja Edemin rannasta Jorilta, johon tutustuin lennolla. Edemin kohdalla olenkin hotellissa asunut 2 kertaa. Poseidon on kallis hotelli nimeltään, mutta joskus myyvät huoneita erittäin halvalla ja aamiainen on aivan mahtava heillä!
Nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti