torstai 31. lokakuuta 2019

31.10. torstai koulua ja kokkailua Ateenan Maroussissa

Kalimera. Kouluun...
Suihkua varten pitää n. 30 min etukäteen muistaa laittaa sähkötaulusta nappula ylös jotta vesi lämpiää. Kyllä eilisen kävelyn ja hikoilunkin jälkeen oli aamusuihku tarpeen! Kivaa, että koulu alkaa vasta klo 10. Ehtii hyvin.
Poikkesin taas matkalla ostamassa aamiaispiirakan. Kahvia join huoneessa ja koululla sitä on tarjolla pitkin päivää.
Tänään tuntui ilma viilenneen ja puinkin nyt muuta kuin kaikkein ohuimman paitani ja varmuuden vuoksi otin villatakinkin reppuun. Ei yhtään turhaan!
Sade alkoi n. klo 12, välillä se oli rankkaakin ja salamat komeita. Koulutunnit loppuivat normaalisti klo 14. Sitten oli tunnin tauko . Sinä aikana tein läksyjä ja tutkin netin juttuja tietysti. Klo 15 -16 oli vielä kiva esitys. Terzi-opettajamme piti esityksen kuvineen ja videoineen kreikkalaisesta elämäntyylistä, tavoista ja perinteistä jne. Sepä olikin hyvä tunti, todella mielenkiintoista!
Kävi vielä niin kivasti, että tämän tunnin aikana sade loppui ja aurinko tuli  hetkeksi esiin. Yess! Pääsin kastumatta kotiin.
Kotimatkalla mietin, mitä tänään söisin, kun  en halunnut lähteä enää sitten kotoa mihinkään. Jospa kananmunia nyt edes keittäisi? Sitten sain idean tehdä Knorrin sienipussikeittoa ja laittaa sen sekaan taas kerran kotoa tuomiani kuivaamiani herkkutatteja. Niin tein ja voi, miten hyvää keitostani tuli! Koulu on kyllä niin kallis, että minun on ihan pakko miettiä, mihin on varaa. Haluan jatkossakin päästä reissuille Kreikkaan, joten säästämisen on hyvä alkaa jo nyt! Tämä oli hyvä ratkaisu! 

2 kommenttia:

  1. Oi kun herahti ihan vesikielelle tuosta sopasta 😋

    VastaaPoista
  2. Kivaa saada kommentti. Kiitos Katriina. Usein luulen kirjoittavani vain itselleni ja reissuystävälle. Niin, sienet taas mukana. Nyt en ole tehnyt kerkkutattipastaa kuten muutamia kertoja ennen. Kokonaista kilon pussia esim. vehnäjauhoja tai muita tarvikkeita en ole halunnut ostaa. Tuo oli näppärä keino käyttää sieniäni ja ennenkaikkea halpa.

    VastaaPoista