perjantai 4. lokakuuta 2019

Perjantai 4.10. Naxokselle tänään

Laivaliput on ostettuina.
Heräsin kovaan tuuleen n. klo 05.00. Tuuli jatkui pitkälle aamuun. Mietimme jo, että mahtaako laiva liikkuakaan. On  se netin mukaan ajallaan lähtenyt ja nyt klo 10 on jo tyyntä ja aurinkoista.
Voi, miten valtavasti ihmisiä tuli Blue Star Delos-laivaan! Kaikki 3 odotushallia olivat tiukasti ihmisiä täynnä sadepilvien lähestyessä ja pitkät jonot vielä hallien ulkopuolellakin. Sadetta ei kuitenkaan tullut ja ihan ajallaan klo 11.55. laiva lähti.
Matka kesti 1 t ja isäntämme oli taas autollaan vastassa. Monia huoneidentarjoajia ja autojenvuokraajia oli rannassa ihmisiä vastassa.
Perillä selvisi, että tuttu huoneemme oli varattu ja jouduimme toiseen taloon ja täälläkin eri puolille rakennusta ilman näköyhteyttä.  Huoneeni on ihan liian hieno! Minulle kelpaisi ihan vaatimatonkin.




Lounaalle lähdimme Ag. Georgios-rannalle.
Yalos-tavernaan emme nyt menneet vaan sen viereiseen, mikä olikin mukava taverna.

Juvetsini  8,50 € oli hyvää.
Uimme vähän, eli kastauduin kerran. Milla ui kyllä pitkiä matkoja taas. Tuuli yltyi vähitellen ja hiekkaa tuntui lentävän jopa korviin sisään joten kauaa emme rannalla viipyneet nyt.
Kauppoja vähän kiertelimme ja lähdimme koteihimme. Torkahdin jopa.
Vesikraanoja on useita kaupungissa ja vesi on hyvää joten kaupasta ei vettä tarvitse kantaa.
Illalla menimme tuttuun Maros-tavernaan lähelle yläaukiota. Milla otti pastitsoa ( makaronilaatikkoa) ja minä tsatsikia ja kreikkalaista salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti