tiistai 11. syyskuuta 2018

Nissyroksen ensivaikutelmia 11.9.

Laiva oli perillä klo 16. Etsin hotelliani itse päätellen , kun viittoja näin vain yhden ja lopulta google mapsin avulla ja hämmästyin, kun huoneita onkin hotellissa  paljon. Huoneeni on talon taakse oliivilehtoon päin, josta pidän. Pyykkitelineeseen taas sidoin rakkaan vanhan ja jo risaisen Kreikan lippuni vaikka jo ostin ystävän kehoituksesta uudenkin! Sorry Milla, mutta kun tuo on niin rakas!
 Suihkussa huomasin veden maistuvan suolaiselta joten lähdin respan kautta pienelle kävelylle lähimpään supermarkettiin ainakin vettä ostamaan vaikka respan rouvakin sitä myisi kyllä.

 Voi, miten pidin näkemistäni nurkista, kujista ja taloista!






Tämä on sellaista Kreikkaa, josta minä tykkään! Tuntuu niin oikealta elämältä. Mukavaa on kujilla tervehtiä paikallisia ja esim. tuolla taverna-aukiolla, missä on plataanipuun alla vierekkäin monta tavernaa, kysyä kreikaksi nuorelta tavernan rouvalta, onko heillä kania tarjolla ja sitten hämmästellä kun kuulee, että sitä on joka päivä tarjolla! Tuo aukio oli kyllä viime kerralla nimenomaan paikka, missä meitä turisteja oli retkellä  bussilastillinen levittäytymässä eri tavernoihin, mutta en muistanut, että se oli noin ihana paikka!
Tässä hotellissa on paljon joogaajia, jotka vääntelehtivät huoneeni viereisessä pienessä salissa.
Uima-allas löytyy myös ja aion kyllä sitä käyttää. Tänään vaan halusin saada mukaani ottamat tavarat johonkin järjestykseen joten vielä en sinne pulahtanut.

Matkalla tänne satamasta näkyi myös pieni hiekkaranta, joka voi myös olla ihan hyvä valinta.
Kaskaat sirittelevät, käy pieni tuuli ja tulee jo ilta tässä parvekkeella. Pian siirryn jo unten maille kun viime yö meni niin pieleen. Nyt on kyllä niin hyvä olo ja mieli tästä extempore-reissusta vaikka aamupäivällä Kosin turistilaumoja katsellessa mietin, etttä miksi ihmeessä minä nyt täällä olen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti