lauantai 26. kesäkuuta 2021

Lauantai juhannuspäivä

 Hellepäivä taas. Leipomosta evästä ja taksilla sille Katsadian  rannalle, mille oli tarkoituksemme viime kerralla kävellä, kun päädyimme kiviselle Hohlakouran  rannalle.Olimme näköjään alunperin lähteneet väärälle tielle, mutta olisimme kyllä löytäneet perille jos yhdessä risteyksessä olisin suostunut kiipeämään vielä yhden mäen ylös. Nyt oli kiva katsella kauniita vehreitä maisemia taksin ikkunasta. 

Ranta oli aivan ihana!






Päivän mittaan sinne tuli melko paljon väkeä. Puiden varjoa riitti kaikille ja kiviset penkit olivat hyvät istumiseen. Rantapetejä en Lipsillä ole nähnyt missään. 

Tuo suurin vene on varmaan retkivene, kun siitä kuljetettiin kumiveneellä turisteja maihin ja tavernaan. Olimme tarkistaneet ennen lähtöä, että taverna on nyt auki. Viime kerralla 15.6.  ei ollut. 

Taverna Dilaila.
Erikoista rekvisiittaa, joukossa törröttivät esim. Rossignolin laskettelusukset. Nuo pillit kolisivat tuulessa. Mahtaa kuulua hyvin yöllä!
Siellä oli tällaista. Ilmapalloraatoja roikkui katosta. Kauniit hempeän väriset kalusteet. 
Palvelu oli ihmeen hidasta! Vesipullo heti pöytään helteellä olisi minusta hyvä ele.
Asiakkaita oli mennessämme ehkä 10 muuta. 
Millalle salaatti.  Minä otin 8 €:n munakoiso-jauheliha-vuohenjuustovuoan. Olipa suolaista ja epämääräistä sotkua ruokani! Väkisin söin alle puolet. Vettä join paljon ja ostimme vielä pullon mukaankin.

Enpä olisi uskonut näin paljon pettyväni! Laskun saaminen kesti myös kauan. 
Hauskaa oli siellä seurata kissakaverusten touhuja, kun ne kulkivat koko ajan ihan kiinni toisissaan. Toinen niistä onnistui saamaan tyhjentyneestä pöydästä lattialle ison lihaisan luun tms. ja siitä riitti jyrsittävää kummallekin. Sitten paikalle tuli nuorisoporukka, joka hääti kissat pois sihisten, tömistellen ja vettä shampanjanjäähdytysämpäristä roiskien. Ääliöt!
Iltapäivällä sitten soitimme taksin ja pääsimme "kotiin".
Vietimme nyt iltaa omalla parvekkeella. 

Illalla paljon turisteja rannan paikoissa. Me valitsimme lähimmän. Sen nimi on Nicks and Loulis. Viivyimme siellä vain lyhyen ajan.




1 kommentti:

  1. Ihanaa mittumaarin aikaa sinnekin! Kai jossain päin Kreikkaa hypellään juhannuksena tulien yli, mutta ei varmaan siellä missä nyt olet ;-)! Lämpöä taitaa riittää muutenkin kuten kyllä täälläkin! Mukavaa reissun jatkoa!

    VastaaPoista