lauantai 15. kesäkuuta 2024

15.6. Lipsillä lauantai


 Eilen meni ilta pitkäksi ja heräsin nyt tavallista myöhemmin. 

Hain apteekista tilatun verenpainelääkkeen ja se maksoi vain 2,20 € kun muut olivat eilen kalliita, yht. 43€ tietysti ilman kelakorvausta.  Lääkelähetys tuli Rodokselta.

Menin sitten kahvilaan, jossa tarjoilijapoika jo tietää vakiotilaukseni. Kuva on kahvilasta.

Tänään on niin tuulista, etten halua lainkaan rannalle. Milla kyllä ui joka päivä ja monta kertaa.

Minulle riittää puuhaa netissä koko päiväksi eikä enää harmita, kun jonakin kertana jää auringonotto väliin. Nuorempana se olisi ollut synti ja häpeä,  ajatella, että ei koko rahan edestä ahmi jokaista auringonsädettä ja polta nahkaansa! Huomaan olevani vanha. Ja tällaisina hellepäivinä, joita nyt on ollut, olen rannoilla ollut enimmäkseen varjossa puiden alla. Tämän päivän tuulinen sää oli mukavaakin.

Tänään Milla näki Open Seas - sivustolla, että nyt näkyy laiva, jolla pääsen tiistaina Lerokselle klo 20.30 - 21.20. Laiva on Nisos Kalymnos ja lipun hinta 6,50 €. Tämähän on Kreikka! Valtio tukee laivayhtiöitä jotta paikalliset ihmiset voivat liikkua. Turistitkin pääsevät mukaan - toistaiseksi. Tarkoitan sitä, että Italian saarilla jo ajetaan turisteja pois viemästä esim. Airbnb: n kautta paikallisilta ihmisiltä kohtuuhintaiset asunnot. Mielenosoituksissa huutavat :"Turistit, menkää kotiin!" Ja sama teksti näkyy jossain maalattuna talon seinään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti