tiistai 4. kesäkuuta 2024

4.6. tiistai Leros

 Jo toisena yönä ihmettelin inhoten ihan tyynyni lähellä asustavia ja liikkuvia ötököitä! Yäk! Nyt tapoin niitä mukanani olevalla kärpäslätkällä ja aion näyttää kuvan/videon kyllä emännälle!



Nyt aamulla olen epätoivoon asti turhaan yrittänyt rekisteröityä laivayhtiön kanta-asiakkaaksi alennusten toivossa. En osaa! Pitäkää tunkk...!

Kahvi tulemaan ja jotain aamupalaksi. 

Milla oli jo pitkään rannalla ja uimassa. Hän sai tehtyä minulle sen rekisteröitymisen ja nyt minulla on alennuskortit sekä Blue Starin että Dodekanisos seawaysin laivoihin. Hyvä!

Taksi soitettiin, mutta se ajoi sinne, mihin olimme menossa! Paikan nimi on Dyo Liskaria. Aikaa kului paljon odotteluun. Alindan jälkeiselle rannalle menimme. Hinta 15 € ! Ja tullessa 11€!

Söimme tavernassa. Millalle katkarapuja, minulle sutsukakia ranskiksilla. Leipä tummaa ja hyvää ja kesäkurpitsakiekot myös.


Dyo Liskaria

Ihanan rauhallinen ranta vaikka olikin paljon ihmisiä. Ilmaiset aurinkopedit kun tilasi juoman.


Sain myös pitkän yrittelyn jälkeen tarkistetuksi, mikä on nostoraja pankkitililläni. Käteistä kun pitää nostaa paljon, kun menee Lipsille. Hyvä!

Ilta ystävän parvekkeella ja omalla Pantelin rannalla. 

3 satakieltä-valkoviini hyvää ja edullista.

Rento rantakahvila on yksi suosikeistamme.

Lapset uivat vielä pimeässä illassakin ja kello oli jo melkein 22! Meillä olisi ls-ilmoituksen paikka.



Ilta pimeni nopeasti.

Näytin emännälle ötökkäongelmani ja hän ihan kauhistui. Siivooja oli jo laittanut myrkkyä ja emäntä toi naapurihuoneen avaimen. Jos ongelma jatkuisi, saisin muuttaa naapuriin. Minäkin laitoin sähköisen karkottimen illaksi ja yöksi päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti