tiistai 25. kesäkuuta 2024

Kosilta kotiin ti 25.6.

 Heräsin ennen klo 04. Respa oli tilannut taksin  klo 04.50:ksi. Piti vielä pakata nesteet yms. lennolla kielletyt m.m. viinipullo matkalaukkuun. En kyllä tuota uutta  kiinalaista matkalaukkuni luotettavana pidä. Pelkään vetoketjun rikkoontuvan ja siksi  käsittelen sitä  varovaisesti, mutta kovalle rasitukselle se kyllä joutuu. Mitä tekisin, jos vetoketju hajoaisi eikä laukkua saisi kiinni? 

Parasta on ottaa käyttöön kotona oleva laukkuremmi!
Kosin kentällä oli tehokasta ja ystävällistä palvelua. Tiskille annoin vain passin, en ruvennut etsimään boarding passiani puhelimesta. Näin sain sitten paperisen version ja siinä on esillä kumpikin lento, hyvä.
Ateenassa olimme klo 07. Oli hyvää aikaa mennä aamiaiselle loungeen. Sen Ovesta juuri ennen meitä  pujahti sisään isompi ryhmä , paikka täyttyi ja taas  meidät ohjattiin siihen huonompaan viereiseen loungeen. Olin Millan vieraana vaikka kai minullakin  jotain Aegeanin pisteitä tai etuja jossain on. En löydä niitä, ainakaan nopeasti.
Tämä lounge on monimutkainen, ei selkeä. Kahviautomaatti moderni ja niin vaikea, että moni ei  sitä osannut käyttää,  mehut alakaapissa pahvitölkeissä, kahvipannu (Melittakeitin) toisessa osastossa eikä siellä ole normaalia maitoa. Kylttejä ei kaikkien piiraiden kohdalla ollut ja kaiken kukkuraksi siellä tuli kylmä ilmastoinnin takia! 1 sämpylän söin ja jotain piirakkaa, join lasin appelsiinimehua ja 2 kupillista kahvia.


Sopivasti jäi aikaa ostoksiin, mutta en halunnut lisää raahattavaa yhtään. Milla kävi kreikkalaisen kirjan ostamassa.
Lento lähti ajallaan. Tarjoiluna perunaa ja munakasta ja jokin rusinasalaatti.
Nyt oli taas näkyvissä se tv-ruutu, josta voi seurata, missä lennetään. On kiva etsiä tuttuja saaria esim.
Istuimme eri puolilla konetta koska en halunnut vaihtaa pois minulle varattuja ikkunapaikkoja ja koska Millalla on jokin kultakortti, jolla pääsee businessluokkaan ja saa erityispalveluja.
Valkoviiniä join ruokailussa pienen pullon ja kahvi/tee/juomakärryltä  pyysin toisen, jota en koskaan saanut vaikka lentoemäntä sanoi ”pieni hetki”. 
Bussi Turkuun lähti klo 14. Tutun kolmioleivän ostin Alepasta. 
Ulkona aurinko paistoi lämpimästi. Kiva!
Turussa oli suorastaan kuuma kun odotin klo 17.04 torilta lähtenyt bussia,  nyt saivat taksimatkat hetkeksi jäädä! Hih!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti