lauantai 8. kesäkuuta 2024

Lauantai 8.6.

 Voi, mikä kuumuus jo klo 10! Mietin, onko nyt entistä kuumempaa vai olenko vaan jo liian vanha helteisiin? Enää en tahdo tunteja ottaa aurinkoa kuten ennen. Nuorena oli rusketus tavoitteena, nyt ei enää.

Aamiaiseksi halusin taas piirakan ja päätinkin ottaa myös ison filtterikahvin ja nauttia ne leipomossa. Hyvä idea. Maksoi 5 €. Siellä oli paljon ihmisiä ja sain 2 hengen pöydän ovelta. Nuoret tarjoilijat selvästi vielä harjoittelivat. Tuli vääriä juomia, esim. minulle 2 kahvia ja kassalla vasta hidasta oli, kun tytöt pyörittelivät joka kuittia huudellen kysymyksiä k.o. tarjoilijoille. Isäntä itse myös hääräsi pöytiä tyhjentäen ja tuoleja siirrellen. Siinä kassajonossa pitkään seistyäni alkoi minulla taas silmissä pimentyä ja palasin tuolille istumaan. Outoa, kun juuri olin aamiaisen syönyt ja paljon isosta vesipullosta juonut!

Nyt paluumatkalla olikin jo alkanut vähän tuulla ja se tuntui hyvältä. 

Olin poissa kauan huoneesta toivoen siivoojien käyvän sinä aikana. Ei oltu käyty. Vasta klo 14 tulivat ja pääsin eroon roskista, muuta en tarvinnut.

Iltapäivällä oli jo tuulta ja mukavampi lähteä kävelemään kylän rantaan. Siellä oli nyt paljon ihmisiä. Nyt ei ollut " hiekkamyrskyä". Kun tuli nälkä, menin Afroditeen gyrospitalle. Haarukka unohtui taas ottaa mukaan. Matkalaukussa on puisia juuri tätä ruokaa varten ja myös Hesburgerin ketsuppipaketteja, pieniä. Kronkin sitten sormin ja grilli/hammastikulla pitan täytteet suuhuni. Nälkä lähti 4 €:lla. Menen toistekin!

Sitten oli kiva mennä hiekalle ruokalevolle. Viivyin klo 18.30 asti siellä.

Millan tapasin lähikahvilassa ennen kuin hän lähti herkuttelemaan varmaankin grillattua mustekalaa tuttuun tapaansa.

Puuhailin loppuillan netin parissa, en avannut edes tv:tä.

Vielä myöhään näin lauantai-iltana oli paljon ihmisiä liikkeellä ja ääneet kuuluivat sisään asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti