lauantai 25. toukokuuta 2019

Lauantai 25.5.

Kalimera
Tänään toivottavasti vähemmän tuulta kuin eilen. Tahtoisin mennä rannalle.
Lauantaisin ja sunnuntaisin lähtee bussi täältä klo 10.45. Assos kiinnostaisi huomenna. Jos oikein ymmärrän sillä menisin klo 10.45 ja sitten olisi 1 tunnin pysähdys paikassa nimeltä Divarata. Matka jatkuisi Assokseen ja paluubussi sieltä lähtisi klo 16.30. Ehkä on syytä vielä esim. emännältä tarkistaa asia.
Rantaa riitti pitkälle käveltäväksi.


 Jo eilen bussista näin camping-alueen ja nyt sen vielä lähempää. Helle tuli vasta iltapäivällä. En vielä uinut.S äästämiäni vaaleita leipiä aioin kaloille taas syöttää. Nyt kuitenkin jo heittelin niitä ennen sopivaa laituria  kanoille. Kivaa, ei kai se vaarallista ole?
Kauempana kävelylläni näin hienoja hotelleja uima-altaineen. En tykkää! Minusta tuo muoviauto näyttää tällä rannalla typerältä. Pääkaupungin laiturissa oli eri asia.
Tämä Sami näyttää olevan paljolti kesämökkien täyttämä kylä.  Kuvittelin aivan erilaiseksi.
Päätinkin jättää kokonaan uimatta nyt ja menin vihdoin kunnolla suihkuun kun nyt oli lämmin olo.
Istuskelin sitten omassa puutarhassa kukkien tuoksussa. Aivan kuin jasmiini, mutta sitä ei näkynyt. Ehkä se oli tuo keltainen torvimainen kukka?
Syömään päädyin tähän paikkaan:
Tilasin favaa ja sen kanssa luulin saavani jotain lihapullia. Ne olivatkin kuin paksuja metwurstin viipaleita. Oli kyllä hyvää ja sopivan suolaista makuuni! Hinta 11,40 €.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti