torstai 30. toukokuuta 2019

Torstai 30.5. Lento Alexandroupoliin ja matkustus (bussi +laiva) Samothrakille

Hei
Aamulla klo 04 hotellin bussilla lentokentälle. Lento kesti 40  min. Alexandroupoliin. Paikallisbussilla 1,60 € kauungin keskustaan. Jätimme matkalaukut sataman kahvilaan ja lähdimme kaupunkia kiertelemään.
Ihan kiva oikea kaupunki,missä asutaan ja eletään, ei turistimesta.



Kävimme katsomassa hotellia, missä asumme 1 yön Samothrakilta tullessamme.
Kiertelimme kauppoja ja bussiasemia kaksin kappalein koska minulta jäi aamulla bussiin pieni kassi, jossa oli 2 tuliaiskirjaa. Kassi löytyi.
Oli niin kuumaa, että jäimme  vilvoittelemaan ukkokahvilaan  pitkäksi aikaa. Uimarannat ovat jossain kaupungin ulkopuolella, niihin ehkä tutustumme seuraavalla kerralla  täällä.
Gyrospaikassa oli edullinen ja hyvä ruoka:
Nyt laivassa, joka lähtee klo 15. Matka maksoi 10 € ja kestää 3 tuntia.
Luulimme olevamme miltei ainoat matkustajat, mutta ainakin salonki täyttyy ihan koko ajan.
Onpa jännittävää nähdä, mihin me päädymme!
Tänne päädyimme jo klo 17.30.


Hotellimme on tällainen



Ihan ensimmäiseksi halusimme mereen uimaan. Se ei ollutkaan helppoa koska rannalle ei näillä main ole mitään portaita asfalttitieltä. Vaikeaa on myös kivisellä rannalla ilman jalkineita kulkea. Lähes ryömin sitten veteen. Ratkaisuna seuraavalla kerralla rantajalkineet.
Illalla kävimme syömässä kala/grilli-ravintolassa. Kylän tunnelma on rento. Kissoja pyöri paikan ympärillä ja koiria myös harvinaisen monta yhtä aikaa. Ne olivat vilkkaita kuten kuvasta ( tabletilla otettu) näkyy.

Nyt nukkumaan, hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti