tiistai 19. kesäkuuta 2018

19.6. tiistai

Kalimera. Tänään lähdemme Sikinokselle. Kiva jatkaa uusiin maisemiin.
Keitin huoneessani vedenkeittimellä kahvia varten veden ja tein neskahvin maidolla. Milla toi kinkkujuustopiirakan leipomosta. Vesi pitää tällä saarella ostaa kaupasta.
Joka kerta vedenkeitintä käyttäessäni haistelen sen vesisäiliötä inhonsekaisin tuntein muistaessani, mitä ruotsalaisten touhuista on kerrottu! Keittävät niissä kuulemma muniaan (siis kanan!) ja pikkupyykkejään! Likaiset kalsarit ja hikiset sukat Fairyn kanssa kiehumaan, just det! Oj va fint!
Oho! Asiaan:
Laivamatka tänään kestää vain puoli tuntia. Nyt on minulla uusi laukkusysteemi niin, että vetelen perässäni isoa ja pientä matkalaukkua. Saa nähdä, miten se sujuu. Vasta merellä perjantaina keksimme, että olisin ehkä voinut jättää pienen matkalaukun ja ainakin ne painavat kirjat Naxoksen hotelliin koska palaamme sinne vielä viimeisiksi päiviksi asumaan! Höh! Kuljetella nyt painavia kirjoja ympäriinsä ja saarelta toiselle!
Mitä ihmettä me oikein teemme niin pienellä saarella kuin Sikinos? Keräämme kai kiviä...Ei, kyllä ajatuksena oli saada olla ihan rauhassa vaan kun sen valitsimme.
Nyt satamassa:
Olipa halpa matka! Jatkuu kohdassa 19.6. tiistai jtk. Sikinos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti