maanantai 18. kesäkuuta 2018

Maanantai 18.6. veneretkipäivä.

  • Huomenta! Hyvältä näyttää sää retkeämme ajatellen!Yöllä nukuin todella huonosti heräillen monta kertaa ja valvoen.
Nyt kyllä pitää levittää auringonsuojavoidetta kunnolla. Merellä voi iho palaa helposti. Otan myös hatun mukaan. Yleensä en sellaista käytä lainkaan.Saapa nähdä, onko retki sama kuin oli 7 vuotta sitten.
Oli kyllä sama ja vaikutti jopa mukavammalta. Ainoa miinus oli lounaan ajan vanha jenkkidiscomusa. Parempi olisi ollut ilman musiikkia jos ei kreikkalaista löydy. Ei ilmeisesti löydy koska kysyinkin asiasta!
Retki alkoi klo 11 ja päättyi klo 17. Kävimme uimassa 5 kertaa. Näistä 2  oli rannalta käsin.p

Laitan nyt kuvat ja niille rantojen nimet ja kuvatekstejä  myöhemmin. Silmät ovat kuin hiekkaa täynnä meressä pluttaamisen jäljiltä. Tipat tai suihku eivät auttaneet. Nukkuminen   ei nyt sovi kuvioihini. Pakkasin juuri huomista Sikinokselle siirtymistä varten. Tämä hotelli pitää mennä maksamaan respaan ja sopimaan huomisesta autokyydistä satamaan. Niin ja kuin mainoksesta, että" kai sitä jotain syödäkin pitäis?" Ei kyllä pitäis, mutta Choraan vielä haluan lähteä!
Kiersimme saaren vastapäivään.


Ehkä jotain venevajoja?
Kivirantoja olivat kaikki. Ei varjoja, petejä suihkuja tms. Vain joillekin pääsee tietä pitkin.

Meitä oli kansainvälinen ryhmä. Kreikkalaisia, ruotsalaisia, amerikkalaisia, hollantilaisia, brittejä, saksalaisia ja me 2 suomalaista. Nuorin ehkä n. 12 vuotias. Henkilökunta auttoi kömpelöimpiä siirtymisissä laiturille Agios Nikolaos beachillä tai " lankulle" , jota pitkin mentiin matalan veden kautta Katergo beachille.

Kasvisruokalounas: Leipä,  2 piirasta, tsatsikia, oliiveja, tomaattia,feta- pinaattipiirakkaa,   ei juomia. Jälkiruoaksi hunajamelonia.
Tällä rannalla 2 tavernaa.


Varjostavia puita oli paljon, ei rantavarjoja.


Tämä on se ranta, jolle menimme bussilla. Nyt ei ollut korkeita aaltoja. Täällä ei nyt pysähdytty.


Osa matkustajista jäi veneeseen.

https://goo.gl/images/znGHyL

Lankkua pitkin ei ollut helppo kulkea rantaveteen kassin kanssa. Millalta hävisi toinen varvassandaali. Se oli uponnut veteen ja melkein kokonaan hautautunut jo pikkukivien alle. Kyseessä ei ole mikä tahansa muovitossu vaan kallis laatusandaali! Merkki on Havaianas
Olen ihan vanhanaikainen täällä kulkiessani Halti-sandaaleissa . Ja minä kun niin iloitsin ennen tätä reissua löytäessäni Littoisten iltatorilta uudet vaaleat Haltit 6 €:lla!
Bussiasemalla huomasin, että jopa n. 80-vuotiaan näköisillä mammoilla oli sellaiset varvastossut.
Tänne kulkee satamasta vene.
 Oli retken suurin ranta ja myös nudisteja oli täällä.

Otin kuvan aiheesta Tyyneys...

Luolaa katsottiin ulkoapäin
Tumma ja kirkas vesi...
Pian retki päättyy...
Paikallisbussi klo 17 tuli ihan täyteen.
Yritän vielä laittaa kuvaa siitä lankusta, jota pitkin mentiin rantaan. Ehkä ei onnistu, mutta kokeilen silti.

https://goo.gl/images/N5hvPa


Illalla menimme pieneen tavernaan. Otin 2 lajia pyöryköitä, tomaatti- ja kesäkurpitsapyöryköitä. Tsatsikin jaoimme ja Millan kalakeitto oli tällaisessa muodossa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti